Sport

Dulca merge pe cartea atacului: "U Cluj trebuie să domine adversarii. Vom folosi 2 sisteme"

Cristi Dulca, noul antrenor al Univeristății Cluj, a vorbit în conferința de presă premergătoare meciului cu PAOK Salonic despre sistemul de joc pe care îl va aborda echipa în stagiunea următoare.

Antrenorul Universității Cluj a fost prezent la conferința de presă alături de noile transferuri ale echipei și a prefațat noul sezon.

„Prefer să fim o echipă care tace și muncește. Vrem să câștigăm fiecare meci. Sper să vină cât mai multă lume la meciuri. Vom juca în două sisteme, 4-2-3-1, cel pe care l-am folosit la majoritatea echipelor la care am lucrat. Vom juca și 4-3-3 în funcție de adversar. Universitatea Cluj trebuie să pună presiune pe adversari. Sper că jucătorii pe care îi avem la dispoziție să aducă calitatea de care avem nevoie ”a spus Cristi Dulca la conferința de presă


Noul antrenor al Universității Cluj a vorbit și despre situația lui Octavian Abdrudan și Gabriel Giurgiu, cei doi jucători care au anunțat că se vor retrage în meciul cu PAOK Salonic.

„Le-am propus lui Tavi (n.r. Octavian Abrudan) și lui Gabi (n.r. Gabriel Giurgiu) să fie alături de acest proiect în continuare. Mi-au spus că în următoarele zile îmi vor da un răspuns. Să nu uităm că ei doi, alături de Goga și Florescu au fost alături de echipă din Liga a 4-a ”, a declarat Dulca.


Dulca a trăit sezonul trecut mai multe meciuri alături de fanii Universității Cluj și speră că la meciul cu PAOK Salonic să fie o atmosferă de mare meci.

„Meciul cu PAOK va fi o sărbătoare, probabil cei mai nou veniți nu vor știi exact ce pot face fanii Universității Cluj, dar după câteva meciuri în care vom vedea atmosfera creată de suporteri vor simți ce înseamnă acest club. Sper că vor fi 25.000 de fani, precum a fost la meciul cu FC Hermannstadt de la baraj”, a completat tehnicianul clujenilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter