Sport

Kyndall Dykes se desparte de U-BT! Kuti și Calninceno și-au prelungit contractele

Kyndall Dykes, unul dintre cei mai importanți baschetbaliști de la U-BT Cluj în ultimii ani, s-a despărțit de echipa ardeleană.

Kyndal Dykes pleacă de la U-BT Cluj Kyndal Dykes pleacă de la U-BT Cluj

Kyndall Dykes și-a încheiat socotelile cu Universitatea Cluj la finalul sezonului precedent și va evolua în următorul sezon în Liban, în timp ce Jason Washburn a ales să își continue cariera în Japonia, acolo unde a mai evoluat în trecut.

Dykes a fost principalul artizan al celor mai importante performanțe din ultimii ani și are un palmares de invidiat în România: Campion al României (U-Mobitelco Cluj-Napoca, 2010-2011 și U-Banca Transilvania, 2016-2017), Câștigător al Cupei României (U-Banca Transilvania, 2015-2016 și 2016-2017) și câștigător al SuperCupei României cu U-Banca Transilvania (2016).


Fanii lui U-Banca Transilvania Cluj au și motive de bucurie după ce Nandor Kuti și Andrei Calnicenco și-au prelungit contractele . Kuti, unul dintre cei mai buni români din Liga Națională de Baschet, a semnat un nou contract pe 2 sezoane, în timp ce Andrei Calnicenco a semnat o înțelegere valabilă pe doar un an.

Ultimele Stiri
abonare newsletter