monitorulcj.ro Menu
Sport

VIDEO CFR-iștii se distrează în Austria testându-și talentul la karting

Elevii lui Dan Petrescu și-au testat talentul la karting și tiroliană în cantonamentul montan din Austria.

Clujenii au gânduri și ambiții mari pentru sezonul care urmeză, atât pe plan intern, unde vor începe cu lupta pentru Supercupa României, cât și în competițiile europene care bat la ușă. Aflați în cantonamentul din Austria, elevii lui Dan Petrescu nu au parte de prea multe clipe de respiro, dar și atunci când și le permit, se relaxează activ.

Într-un astfel de moment, cinci dintre campionii de la CFR Cluj și-au demonstrat măiestria la karting, într-o cursă contra cronometru în care au fost nevoiți să-și pună în valore și calitățile fizice, dar și îndemânarea. Astfel, Adiță Păun, Claudiu Petrilă, Mateo Sušić, Mario Rondón și Alex Ioniță s-au întrecut în viteză pe micuțul circuit din Windischgarsten.


Păun, vitezist și pe pistă

Pasionat de mașini și de sporturile cu mulți cai putere, fie ele pe patru sau două roți, Păun n-a avut rival în cursa din Austria. A luat un avans considerabil și chiar și-a așteptat adversarii să se mai apropie de el și de linia de finiș.

N-au lipsit tachinările și glumele între coechipieri, care, la final, l-au acuzat pe câștigător că a furat startul. „Comisarul de traseu” – Djokovic a validat rezulatul final, astfel că Păun a fost declarat învingător. Drept „răsplată”, mijlocașul a mai avut parte de câteva secunde de senzații tari, încercând tiroliana alături de bunul său prieten și coleg de cameră Alex Ioniță.