Sport

VIDEO Boc cu racheta în mână, Halep cu lacrimi în ochi! Show de zile mari în Sala Polivalentă

Fosta nr. 1 WTA, Simona Halep a ținut capul de afiș al unui meci demonstrativ de gală desfășurat, sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Echipa României, formată din Simona, Marius Copil (nr. 80 ATP) și căpitanul nejucător Andrei Pavel a înfruntat Echipa Lumii, alcătuită din slovaca Daniela Hantuchová (retrasă din circuit în iulie 2017), italianul Fabio Fognini (nr. 10 ATP) și australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei, într-un meci de gală din cadrul Sports Festival.

Peste 8.000 de persoane au savurat din plin spectacolul presărat cu execuții fabuloase, momente amuzante și multe surprize pe terenul de tenis. Mai întâi Copil și Fognini, apoi Halep și Hantuchová și, într-un final, meciul de dublu-mixt au distrat Sala arhiplină, spectatorii fiind amuzați și de intervențiile „la limita regulamentului” din partea celor doi căpitani nejucători, Pavel și Cahill.


Simona pe trotinetă electrică, Boc cu racheta

După ce fetele și băieții de mingi, de la mic la mare, au avut bucuria de a rămâne cu amintirea unui schimb de mingi cu superba Hantuchová sau cu favorita Halep, ambele aplaudate frenetic de public, a fost rândul lui Emil Boc să ia racheta în mână. Primarul municipiului Cluj-Napoca a fost ovaționat de spectatori atunci când a pășit pe teren, edilul ridicând apoi sala în picioare după un „game” câștigat împotriva lui Stere Halep, tatăl Simonei. Și unde mai pui că superstarurile din tenisul mondial și-au făcut intrarea în sală pe gustul lui Emil Boc, ghidonând câte o trotinetă electrică. :)

Surprinsă cu un material video emoționant înainte de startul meciului demonstrativ, dar și de primirea călduroasă a publicului, Simona Halep a izbucnit în lacrimi, declarând ulterior că se simte întotdeauna extraordinar la Cluj-Napoca, oraș care „merită jocuri oficiale, dar și un turneu de tenis”. „N-am râs atât în toată cariera mea cât am râs în seara asta aici, la Cluj-Napoca!”, a mărturisit la final Simona, precedată de Darren Cahill, care a declarat că „se simte onorat că a putut fi prezent în Transilvania”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter