Sport

Un component al Generației de Aur, dorit în Gruia: „Dacă ești animal, ții mai mult la bani!”

Unul dintre jucătorii legendari din istoria naționalei României a fost dorit în conducerea lui CFR Cluj. Acesta a refuzat însă și a ales să semneze în cele din urmă cu o rivală a „feroviarilor”.

Un component al Generației de Aur, dorit în Gruia lângă Petrescu, foto: Adevărul Un component al Generației de Aur, dorit în Gruia lângă Petrescu, foto: Adevărul

Este vorba despre Gică Popescu (51 de ani), actualul președinte al celor de la Viitorul Constanța. „Baciul” admite că Gică Hagi a fost motivul pentru care a spus „pas” ofertei din Gruia, deși la Cluj-Napoca avea ocazia să lucreze alături de bunul său prieten, Dan Petrescu. Fostul căpitan al Barcelonei susține că nu și-a dorit să concureze împotriva cumnatului său, Hagi.

A fost o ofertă de la CFR, oferta era să merg la Cluj la pachet cu Dan Petrescu. Și m-a mai ofertat CFR și după. Mi-era imposibil! Imposibil! Nu pot să fiu contra lui Gică! N-am cum să lupt cu sentimentele! Când vine Gică în București, stăm seară de seară împreună, vorbim despre fotbal, vedem meciuri. Noi avem o relație aparte. Diferența, ca mod de petrecere a timpului împreună, e că eu mai și gătesc. Lui nu-i place să gătească. În 90 la sută din timp vorbim despre fotbal, dar mai discutăm și alte subiecte, inclusiv despre copii, despre planurile lor.


Hagi a făcut mult mai multe lucruri pentru mine, are un suflet incredibil! Nu voi uita niciodată cum s-a purtat cu mine, sunt lucruri imposibil de uitat. Dacă ești om. Dacă ești animal, ții mai mult la bani și treci peste. Pentru că sunt om, n-am avut cum să merg într-un club și să devin adversarul lui Hagi în campionat”, a declarat Gică Popescu, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter