Sport

CFR Cluj a reușit al 3-lea transfer al verii! Un fundaș a semnat cu echipa din Gruia

CFR CLuj se miscă bine pe piața transferurilor și a reușit să transfere deja trei jucători pentru sezonul viitor.

CFR Cluj a ajuns la o înțelegere cu FC Botoșani pentru transferul fundașului central Andrei Burcă în schimbul unei sume de sub 200.000 de euro, conform oficialilor moldoveni.

Anunțul oficial a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a celor de la FC Botoșani: "După trei ani petrecuţi sub culorile roş-alb-albastre, Andrei Burcă s-a despărţit de FC Botoşani şi a semnat cu campioana CFR Cluj", se precizează în mesajul postat pe contul de Facebook al grupării moldovene. 


Valeriu Iftime, finanțatorul botoșenenilor, a anunțat cu regret plecarea lui Andrei Burcă: "A semnat deja cu CFR și a plecat la Cluj. Este cel mai prost transfer pe care l-am făcut vreodată! Mi-e rușine să spun suma. E sub 200.000 de euro! Nu avem nici procente dintr-un viitor transfer. Jucătorul s-a înțeles cu CFR Cluj și după aceea a venit și mi-a zis că trebuie să-i dau drumul, să nu-i stric viitorul. Erau discuții și cu echipe din străinătate, dar impresarul a vrut să-l ducă la Cluj. Sunt foarte supărat!", a declarat Valeriu Iftime pentru Gazetă.

Andrei Burcă, 26 de ani, este al treilea jucător transferat de campioana României în această perioadă de mercato după Luis Aurelio și Mario Rondon.

Ultimele Stiri
abonare newsletter