monitorulcj.ro Menu
Sport

CFR Cluj a reușit al 3-lea transfer al verii! Un fundaș a semnat cu echipa din Gruia

CFR CLuj se miscă bine pe piața transferurilor și a reușit să transfere deja trei jucători pentru sezonul viitor.

Andrei Burcă la CFR Cluj

CFR Cluj a ajuns la o înțelegere cu FC Botoșani pentru transferul fundașului central Andrei Burcă în schimbul unei sume de sub 200.000 de euro, conform oficialilor moldoveni.

Anunțul oficial a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a celor de la FC Botoșani: "După trei ani petrecuţi sub culorile roş-alb-albastre, Andrei Burcă s-a despărţit de FC Botoşani şi a semnat cu campioana CFR Cluj", se precizează în mesajul postat pe contul de Facebook al grupării moldovene. 


Valeriu Iftime, finanțatorul botoșenenilor, a anunțat cu regret plecarea lui Andrei Burcă: "A semnat deja cu CFR și a plecat la Cluj. Este cel mai prost transfer pe care l-am făcut vreodată! Mi-e rușine să spun suma. E sub 200.000 de euro! Nu avem nici procente dintr-un viitor transfer. Jucătorul s-a înțeles cu CFR Cluj și după aceea a venit și mi-a zis că trebuie să-i dau drumul, să nu-i stric viitorul. Erau discuții și cu echipe din străinătate, dar impresarul a vrut să-l ducă la Cluj. Sunt foarte supărat!", a declarat Valeriu Iftime pentru Gazetă.

Andrei Burcă, 26 de ani, este al treilea jucător transferat de campioana României în această perioadă de mercato după Luis Aurelio și Mario Rondon.