Sport

"U" Cluj - FC Hermannstadt 0-2. Un jandarm se zbate între viață și moarte. Atacat de ultrași

Universitatea Cluj a pierdut cu 2-0 prima manșă a barajului de promovare/retrogradare cu FC Hermannstadt.

UPDATE; Final de joc! Universitatea Cluj a pierdut cu 2-0 duelul cu FC Hermannstadt, în manșa tur a barajului de promovare. Un jandarm a fost lovit de fanii clujeni și se zbate între viață și moarte la spital.

UPDATE, Min 90+3: Un fan a pătruns pe teren, fiind prins de forțele de ordine în fața peluzei. Mai mulți ultrași au pătruns pe teren și au atacat forțele de ordine. Un jandarm se zbate între viață și moarte.


UPDATE; MIN 81: GOOOOLL!! Tsumou majorează diferența după o greșeală gravă în defensiva celor de la Universitatea Cluj

UPDATE; MIN 79: GOOOOLL!! FC Hermannstadt deschide scorul prin Petrișor Petrescu, cel care a punctat cu un șut din afara careului.


UPDATE, Min 66: Tsoumou a scăpat singur cu Dur-Bozoancă după o pasă excelentă venită de la Petrescu, dar a trimis pe lângă poarta lui Bozoancă.

UPDATE, Min 54: Dorin Goga a driblat doi adversari după care a trimis un șut care a trecut puțin pe lângă poarta lui Căbuz.


UPDATE, Min. 46: Nicolae Pîrvulescu a avut prima ocazie mare de gol în debutul reprizei secunde, dar șutul lui a trecut peste poarta adversă.

UPDATE, Min.45: Pauză pe Cluj Arena! Cele două formații au avut ocazii de gol în primele 45 de minute, dar fără să modifice tabela de marcaj.


UPDATE, Min.28: Hermannstadt a fost la un pas de gol prin Tătar, dar șutul său din lovitură liberă a șters bara și a trecut peste.

UPDATE, Min.25: Dorin Goga trimite un nou șut excelent din afara careului, însă Căbuz reușește din nou să respingă.


UPDATE, Min.20: Aproximativ 25.000 de fani întrețin atmosfera pe Cluj Arena.

UPDATE, Min. 13: Dorin Goga a trimis primul șut periculos spre poarta lui Căbuz, dar goalkeeper-ul sibienilor a reținut fără mari probleme.

UPDATE, Min. 10: Tsoumou a ratat prima mare ocazie de gol după o eroare a lui Alexandru Coman.

UPDATE, ora 18:00: Start de meci!

UPDATE, ora 17:50: Echipele de Start!

“U” Cluj: Dur-Bozoancă- Coman, Ursu, Cordoș, Berci- Giurgiu, Florescu- Pîrvulescu, Goga, Greu - Gavra

Hermannstadt: Căbuz- Mățel, Dandea, Stoica, Dâlbea, Tătar, Popovici, Petrescu, Dumitriu, Lendric, Tsumou

UPDATE, ora 15:15: Fanii Universități Cluj au început spectacolul pe Bulevardul Eroilor

 

UPDATE, ora 12:40: Oficialii Universităţii Cluj au anunţat că la meciul din această după-amiază vom avea parte de o asistenţă record pentru un meci al "studenţilor" şi au făcut un apel către toţi fanii:

"Ne mai despart doar câteva ore până la startul primei manșe a barajului de promovare / menținere în Liga 1, dintre Universitatea și FC Hermannstadt, iar pentru că e o zi de vară nebun de frumoasă la Cluj-Napoca și se anunță o audiență record pe stadion, vă recomandăm să țineți cont de câteva aspecte relevante:

-  Încercați să ajungeți din timp la Cluj Arena (ora ideală: 16:30)
- Optați (și) pentru mijloacele de transport în comun (autobuz: linia 30, tramvai: linia 102)
- Locurile de parcare de la Cluj Arena sunt limitate
- Parcarea de la Sala Polivalentă este închisă"


UPDATE, ora 11:00: Fanii Universităţii Cluj au luat cu asalt casele de bilete şi au epuizat aproape toate biletele scoase la vânzare la Tribuna 1 şi 2. Oficialii clubului au anunţat că la Iulius Mall NU se vor mai vinde bilete, dar ele se pot achiziţiona de la casele de bilete ale stadionului.


Monitorul de Cluj ţine la curent cu toate detaliile referitoare la meci şi va fi prezent la jocul aşteptat de întreaga suflare a celor de la Universitatea Cluj. Duelul dintre cele două echipe va strânge în tribunele Cluj Arena aproximativ 15.000 de fani, conform estimărilor.

Bogdan Lobonţ a ţinut să îi laude pe fanii Universităţii Cluj, deşi relaţia dintre el şi galerie nu a fost cea mai bună pe durata sezonului.

“Fanii noștri sunt implicați de mult timp, nu doar în ultima săptămână. Ei au fost implicați și când echipa a avut probleme, au fost implicați și când au făcut acel miting, au fost implicați și când echipa juca la Alba Iulia sau Mediaș, așa că fanii Universității Cluj sunt speciali. Ei au susținut echipa tot timpul, îmi aduc aminte meciul cu Snagov, când au fost alături de echipă și i-am simțit alături de noi. Le mulțumim că sunt alături de noi și ne susțin în momentele difcile”, a spus tehnicianul.

 

Etichete: promovare
Ultimele Stiri
abonare newsletter