Sport

Clauză specială în contractul lui Djokovic! Croatul îşi vrea toţi banii până la 1 iulie

Damjan Djokovic, unul dintre cei mai importanţi oameni din angrenajul celor de la CFR Cluj în ultimii doi ani, a semnat un nou contract pe 3 ani, dar care ar putea deveni nul.

Croatul a ajuns la o înţelegere cu trupa din Gruia în urmă cu aproximativ 2 săptămâni, dar întreaga înţelegere ar putea deveni nulă în cazul în care nu sunt respectate anumite clauze. Conform jurnaliştilor de la Fanatik.Ro, Djokovic se pare că a pus o clauză în contract prin care până la 1 iulie trebuie să îşi primească toate restanţele salariale, bonusurile individuale, dar şi bonusul pentru câştigarea titlului de campion până la finalul lui iulie.  Dacă CFR Cluj nu reuşeste să achite întreaga sumă, Djokovic poate deveni jucător liber de contract.

“Primul campion care a semnat prelungirea contracului cu echipa noastră este Damjan Djokovic! Suntem bucuroși să vă anunțăm, la numai o zi după încheierea sezonului competițional, că unul dintre cei mai buni mijlocași centrali din Liga 1 va continua în Gruia în următoarele trei sezoane. Djokovic a revenit la CFR Cluj în vara anului 2017, iar în scurt timp a devenit un om de bază în echipa noastră. A bifat 63 de prezențe în tricoul “alb-vișiniu”, a marcat 8 goluri, iar prin evoluțiile sale constante și-a adus aportul la câștigarea celor două titluri de campion și a Supercupei României. Îi dorim multă baftă lui Damjan în tricoul echipei campioane în următoarele trei sezoane! Hai CFR!”, au anunţat oficialii lui CFR Cluj, dar fără să precizeze atunci de vreo clauză secretă.

abonare newsletter