Sport

U Cluj-Pandurii 2-0. Studenții merg la baraj

Dorin Goga, cu două reușite, a adus victoria pentru studenți.

Universitatea Cluj avea nevoie de victorie, azi, în meciul contra celor de la Pandurii Tg Jiu, pentru a-și asigura, fără a depinde de rezultatul partidei dintre Petrolul Ploiești și Academia Clinceni, locul pentru barajul ce i-ar putea asigura promovarea în Liga 1.

Echipa antrenată de Bogdan Lobonț a deschis relativ repede scorul în partida disputată pe Cluj Arena. În minutul 10, Gavra i-a pasat perfect lui Goga, iar acesta a reușit să îl învingă pe Oprița cu un șut plasat din interiorul careului.  


Gavra a trecut la rândul său pe lângă majorarea scorului în minutul 28 când, mingea a lovit șutattă de acesta a lovit transverala celor de la Pandurii.

În minutul 58, căpitanul studenților, Dorin Goga, după ce a driblat 4 adversari, a majorat scorul la 2-0 .


În urma rezultatului de azi, Universitatea Cluj a terminat pe locul 3 cu 82 de puncte și și-a asigurat dreptul de a juca barajul pentru promovare.

În drumul spre Liga 1, studenții vor mai avea de disputat o dublă manșă cu Dunărea Călărași sau Hermannstadt însa adversara va fi stabilită mîine.


Echipele:

”U” Cluj: Dur-Bozoancă - Al. Coman, I. Ursu, Andr. Cordoş, Berci - Greu, Gab. Giurgiu - Hordouan, Goga (cpt.), Nic. Pîrvulescu - Gavra
Rezerve: Iul. Dinu - Telcean, Haţiegan, G. Florescu, Taub, M. Coman, Mir. Axente
Antrenor: Bogdan Lobonţ


Pandurii Tg Jiu: Al. Opriţa - Nic. Cotolan, Rob. Gheorghe, Rob. Bratu, Al. Vasilescu - Trancă, Dănescu - Rob. Lică, Şendroiu, Kim Du-Ho - P. Popescu
Rezerve: Mih. Cotolan - Safta, Almic, Al. Dinu, Măicăneanu, R. Cristea, Raşoveanu
Antrenor: Adrian Bogoi

abonare newsletter