Sport

Potaissa Turda, transfer de răsunet! Un handbalist cu mai multe sezoane în Liga Campionilor va juca la Turda

Potaissa Turda a încheiat sezonul din Liga Zimbrilor pe locul al treilea și se pregătește deja pentru întrecerile europene.

Medaliata cu bronz din Liga Zimbrilor a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu  interul dreapta sârb Stefan Terzic, cel care a mai evoluat în cariera de jucător la echipe importante precum HSV Hamburg (Germania), Vardar Skopje (Macedona), La Rioja (Spania) și Benfica Lisabona (Portugalia), formații alături de care a bifat mai multe sezoane în Champions League.

Jucătorul de 25 de ani a fost văzut ca o mare speranță a handbalului sârb în urmă cu patru ani, atunci când a fost transferat de La Rioja, însă nu a atins niciodată așteptările fanilor.


„Îmi doresc să fiu sănătos și să îmi ajut cât mai mult echipa. Președintele Turzii face lucruri foarte bune și are un plan de viitor foarte bun. Știu că se va construi o sală nouă la Turda și în curând fanii vor putea încuraja echipa într-un număr și mai mare. Bineînțeles că am auzit și de Salina Turda, una dintre cele mai frumoase mine din lume!”, a spus Terzic.

abonare newsletter