Sport

CFR Cluj a ajuns la un acord cu doi fotbalişti pentru grupele Champions League

CFR Cluj este foarte aproape de a reuşi primele două transferuri în vederea campaniei europene pe care urmează să o desfăşoare.

Echipa pregătită de Dan Petrescu se pare că a ajuns la un acord cu Mario Rondon şi Luis Aurelio, amândoi jucători la Gaz Metan Mediaş în ultimele luni, conform celor de la Gazeta Sporturilor.

Mario Rondon, 33 de ani, este unul dintre atacanţii care au impresionat în ultimele două sezoane în Liga 1 Betano, fiind transferat la un moment dat de un club din liga a doua chineză. Rondon este un vârf cu 14 apariţii în tricoul naţionalei din Venezuela şi are 18 de goluri marcate pentru Gaz Metan Mediaş în 37 de meciuri disputate pentru trupa ardeleană.


Luis Aurelio este un mijlocaş central de 30 de ani care are zeci de meciuri în prima ligă portugheză, fiind legitimaat la echipe precum Tondela, Feirense sau Nacional Madeira. Jucătorul a ajuns în vara trecută la Gaz Metan Mediaş şi s-a dovedit a fi unul dintre cei mai importanţi jucători din linia mediană a echipei.

Luis Aurelio este cotat în acest moment de site-ul transfermarkt.de la 450.000 de euro, în timp ce Mario Rondon valorează 400.000 de euro în opinia specialiştilor.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter