Sport

Patru jucători de la CFR Cluj în echipa ideală a play-off-ului

Patru jucători din lotul celor de la CFR Cluj au fost aleși de Liga Profesionistă de Fotbal în echipa ideală din play-off.

CFR Cluj a reușit pentru al doilea an consecutive să câștige titlul de campioană în Liga 1 Betano, iar LPF a ales să introducă patru dintre titularii formației din Gruia în echipa ideală a sezonului.

Giedrius Arlauskis a fost ales cel mai bun portar din play-off după ce a stabilit în play-off recordul sezonului de minute consecutive fără gol încasat (507). Goalkeeper-ul are în acest moment 4 titluri în Liga 1 cu trei echipe diferite.


Paulo Vinicius a fost ales și el în echipa ideală din play-off după un final de sezon extreme de solid în apărare.  Mario Camora ocupă postul de fundaș stânga în echipa ideală, în timp ce Damjan Djokovic completează linia mediană.

Echipa ideală a play-off-ului în Liga 1 Betano: Arlauskis – Benzar, Iulian Cristea, Camora – Hagi, Djokovic, Cicâldău, Man – Gnohere, Coman


Gheorghe Hagi a fost votat cel mai bun antrenor din play-off, deși Viitorul a terminat doar pe locul al 3-lea în clasament. Formația constănțeană a avut însă un handicap considerabil din sezonul regulat, iar la final de an a izbutit totuși să prindă podiumul.

Etichete: lpf cfr cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter