Sport

Un fost antrenor de la CFR Cluj o va pregăti pe FCSB:"Pot spune că e noul antrenor al echipei"

Gigi Becali a anunțat că FCSB va avea un nou antrenor care a trecut pe la CFR Cluj în ultimul an.

Conducătorul celor de la FCSB a anunțat că a ajuns la un acord cu Edi Iordănescu, iar fostul antrenor al celor de la CFR Cluj urmează să preia formația roș-albastră în perioada următoare.

"Putem spune că Edi este noul antrenor al FCSB-ului, da! Lipseşte doar semnătură de pe contract. Edi, aşa în mare, mi-a spus că vrea în totalitate autoritate în vestiar! Eu îi dau din toată inima mea toată puterea în vestiar! Puterea în vestiar au avut-o şi ceilalţi, dar puterea în vestiar o impui prin rezultate. Atunci când jucătorii simt că pot câştigă cu tine, atunci te respectă. Dar când jucătorii se plâng la patron...Eu nu dau nume acum, dar au fost jucători care mi-au spus asta. Şi uite, va spun că nu cu Teja! Îmi spuneau jucătorii că se sufocă pe teren, că nu sunt antrenaţi! Când îţi cer jucătorii antrenamente mai bune, atunci e grav", a explicat Becali la Pro X.


Edi Iordănescu a fost instalat în funcția de antrenor al celor de la CFR Cluj în vara lui 2018, însă a fost demis după doar trei meciuri oficiale la echipa din Gruia. Fiul fostului selecționer i-a luat locul pe banca tehnică lui Dan Petrescu și avea să fie dat afară după rezultatul modest în partida tur cu Dudelange din Europa League.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter