Sport

Aleksandar Rasic și-a luat rămas bun de la fanii U-BT: "O să revin să vizitez orașul și oamenii"

Aleksandar Rasic, căpitanul celor de la U-Banca Transilvania Cluj, a evoluat probabil pentru ultima dată în tricoul echipei de pe malul Someșului Mic.

Sârbul a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în victoria obținută cu 89-82 împotriva celor de la SCM Craiova în primul meci din seria pentru locurile 3-4 în Liga Națională de Baschet. Formația clujeană a condus pe întreaga durată a meciului, într-un joc în care pe banca tehnică s-a aflat Bobo Pintea, cel care asigură postul de  interimar după demisia lui Mihai Silvășan.

Aleksandar Rasic este unul dintre jucătorii cu cel mai important CV din carieră, el fiind convocat la Campionatul Mondial din 2010, acolo unde naționala Serbiei a ajuns până în sferturile de finală, fiind eliminată de Spania.


Sârbul  a câștigat tilul de campion în țări precum Germania, Italia sau Serbia, iar în România s-a făcut remarcat la U-Banca Transilvania Cluj, echipă la care a evoluat din 2016 până în prezent.

”Vreau să le mulțumesc. Au fost extraordinari la fiecare partidă, mai ales cei ce au fost astăzi. Acestora vreau să le mulțumesc. Vreau să le spun să susțină această echipă. Această formație are un viitor bun și sper să vină într-un număr cât mai mare. Chiar dacă uneori rezultatele nu sunt prea bune, trebuie să vină și să încurajeze echipa pentru că U este o familie mare. De aceea, trebuie să avem fani extraordinari la fiecare confruntare. Pentru că atunci, clubul va fi și mai mare. Mulțumesc, vă mulțumesc din nou!”, a declarat Rasic la finalul meciului care ar putea însemna ultima reprezenatație în fața fanilor de la BT ARENA.


Sârbul a vorbit și despre următorii pași din viața lui, dar și de faptul că se va întoarce în Cluj:

„Da, am planuri. M-am pregătit puțin înainte deci am ceva în minte. Nu vă spun ce dar voi fi ocupat. Nu prea mult, voi avea mult timp liber, însă mă voi ocupa să îmi cresc copiii, care sunt cei mai importanți pentru mine, așa cum am spus de câteva ori. De asemenea, voi veni aici în Cluj, în vizită, de multe ori. Am aici prieteni și în afara baschetului, în afara echipei. Prieteni foarte buni, nu doar prieteni. Voi veni să vizitez echipa și oamenii din Cluj, cu siguranță.”, a spus Rasic.


SCM Craiova și U-BT Cluj se duelează pe 30 mai, de la ora 19:00, în al doilea meci al seriei, iar un succes al ardelenilor ar putea închide seria. Un eventual meci decisiv se va disputa în arena clujeană, acolo unde Rasic ar putea avea parte de un nou meci de adio.

 

Etichete: u-bt cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter