Sport

Iuliu Mureșan cu armele pe masă înainte de baraj: "U" Cluj nu ne poate pune probleme"

Iuliu Mureșan, fostul conducător al celor de la CFR Cluj, o vede favorită pe FC Hermannstadt într-un posibil baraj cu Universitatea Cluj.

FC Universitatea Cluj a câștigat, 1-0, duelul cu Sportul Snagov și este în pole-position pentru locul al treilea în clasament, cel care oferă șansa unui meci de baraj cu formația pe locul 12 în play-out-ul din Liga 1 Betano. Trupa condusă de Bogdan Lobonț mai are doar șanse matemice pentru a promova direct, dar cel mai probabil va încheia pe locul al 3-lea sezonul.

"U" Cluj ar putea da la baraj peste un vechi rival și anume Iuliu Mureșan, fostul conducător al celor de la CFR Cluj. Mureșan a preluat echipa sibiană în urmă cu aproximativ o lună de zile și a scos deja armele în cazul unui baraj cu Universitatea Cluj.


“Nu aș vrea să jucăm în meciul de baraj. Dar dacă vom ajunge acolo, asta e. Nu cred că U Cluj ne poate pune probleme, dar barajul ne-ar da puțin calculele peste cap. Meciurile s-ar juca pe 8 și 12 iunie și asta ar însemna să încheiem foarte târziu sezonul. Jucătorii trebuie să aibă și vacanță și pregătirea ar începe imediat pentru noul sezon”, a declarat Mureșan pentru FANATIK.

FC Hermannstadt ocupă în acest moment locul 12 în clasament cu 24 de puncte acumulate, dar are un meci în plus față de Dunărea Călărași.


Barajul se joacă tur-retur, pe terenul ambelor formații. În acest an, cele două meciuri se vor disputa în 8 și 12 iunie.

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter