Sport

Florian Walter a lăsat în urma decesului o datorie de 100.000 de euro către un fost antrenor de la "U" Cluj

Florian Walter, fostul finanţator de la Universitatea Cluj, s-a stins din viaţă la finalul săptămânii trecute, însă pe lângă afacerile pe care le avea a lăsat în urmă şi o datorie mai veche.

Ionel Ganea, fost antrenor la Universitatea Cluj în perioada în care Florian Walter finanţa echipa, a declarat că mai are de recuperat 94.000 de euro de la fostul conducător al echipei clujene. "Ganezu" a fost la cârma celor de la "U" Cluj în perioada februarie - septembrie 2013, fiind îndepărtat cu scandal la vremea respectivă.

Florian Walter i-a propus atunci rezilierea contractului, dar fostul internaţional nu a vrut să renunţe din cauza unei clauze de aproximativ 100.000 de euro. Ganea a plecat în cele din urmă după ce a fost ameninţat de Walter, dar se judecă de trei ani pentru recuperarea sumei de bani.


„Sunt aproape trei ani de când m-am judecat cu ei și am câștigat definitiv. Dar banii nu i-am văzut nici până-n ziua de astăzi. Am să-mi sun avocatul să vedem ce e de făcut, acum că Walter s-a dus. Oricum, a rămas familia, au rămas copiii. Om vedea, ce-o vrea Dumnezeu”, a declarat Ionel Ganea.

Etichete: florian walter
Ultimele Stiri
abonare newsletter