monitorulcj.ro Menu
Sport

Mihai Silvășan a demisionat după ratarea calificării în finala Ligii Naționale

U-Banca Transilvania a fost eliminată din semifinalele Ligii Naționale. Clujenii au cedat meciul patru cu CSM CSU Oradea, scor 91 la 86.

silvasan

Mihai Silvășan și-a anunțat demisia din funcția de antrenor al formației U-Banca Transilvania, ca urmare a ratării calificării în finala Ligii Naționale. Echipa antrenată de Silvășan a cedat cu 1-3 la general în fața campioanei CSM Oradea.

"Este un final de sezon dezamăgitor. Eu credeam și îmi doream enorm de mult să reușim să câștigăm campionatul. Ne-am luptat în această serie, cel puțin în trei din cele patru meciuri. Din păcate, nu a fost destul. Îmi asum absolut toată responsabilitatea pentru eșecul din acest sezon și pentru ratarea obiectivelor principale. Mă refer aici la campionat și la Cupa României. Prin urmare, îmi voi prezenta demisia din funcția de antrenor principal al echipei. Repet, eu sunt principalul vinovat și nu am absolut nicio problemă să îmi asum eșecul. Vreau să mulțumesc conducerii clubului și sponsorului principal, pentru că mi-a oferit această oportunitate. Mulțumesc staff-ului alături de care am lucrat în acești trei ani. Și mă gândesc aici la toți oamenii care lucrează în această echipă. Le mulțumesc jucătorilor care au fost alături de mine în cele trei sezoane. Le mulțumesc suporterilor pentru susținere în momentele bune și mai puțin bune. Nu în ultimul rând, mulțumesc familiei că a fost alături de mine în tot acest timp", a afirmat  Mihai Silvășan, fost antrenor U-Banca Transilvania.