Sport

Universitatea Cluj va juca un amical cu PAOK Salonic

“U” Cluj va evolua împotriva celor de la PAOK Salonic într-un meci programat pe 12 iulie pe Cluj Arena. Duelul dintre cele două echipe va marca sărbătorirea celor 100 de ani de la înfințarea clubului fanion din Cluj-Napoca.

Universitatea Cluj va juca un amical cu PAOK Salonic

“Universitatea Cluj se pregăteşte de un meci de zile mari! Echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, vine la #Cluj pentru un meci amical aniversar care marchează 100 de ani de la înfiinţarea clubului clujean.


Meciul spectacol va avea loc în 12 iulie pe Cluj Arena, iar cele două echipe vor sta pe teren 2 reprize a câte 60 de minute. Evenimentul va fi marcat de alte momente surpriză pentru fanii “Şepcilor Roşii”. Bilete sunt disponibile pe www.entertix.ro. Primele 5.000 vor fi la preturi reduse, early bird, iar costul lor variază între 20 şi 75 de lei. Membrii FC Universitatea Cluj beneficiază şi după epuizarea celor 5.000 de bilete de preţurile speciale early bird.”, a fost o parte a mesajului transmis de oficialii clubului clujean.

PAOK Salonic trece prin momente de excepție și va evolua sezonul viitor în Liga Campionilor. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a câștigat titlul și Cupa Greciei în actualul sezon, fiind unul dintre cele mai bune sezoane din istoria clubului. Trupa pregătită de fostul selecţioner al României a fost la un pas să câştige titlul şi în stagiunea precedentă, dar mai multe penalizări extra sportive au privat echipa de un titlu aşteptat de mii de fani.

abonare newsletter