Sport

"U" Cluj a făcut scorul campionatului cu Dunărea Brăila! Goga, patru goluri

Universitatea Cluj a defilat pe terenul celor de la Dunărea Brăila și a câștigat cu 8-0, într-o partidă disputată duminică.

 Dorin Goga a fost cel mai bun jucător al meciului și a izbutit să marcheze nu mai puțin de patru goluri în minutele 13, 39, 40, 70, în timp ce Cristian Gavra a izbutit două goluri în minutele 64 și 76. Andrei Cordoș și-a trecut și el numele pe tabela de marcaj în minutul 5, iar Norbert Janos avea să puncteze și el în minutul 57.

"U" Cluj ocupă în acest moment locul trei în clasament, fiind la șapte puncte distanță de Academica Clincei și un punct de Chindia Târgoviște, formație care a remizat în această rundă, 2-2, pe terenul celor de la UTA Arad. În urma prestației avute pe terenul celor de la Brăila, "studenții" au cel mai bun atac din Liga 2 cu nu mai puțin de 72 de reușite, opt în plus față de Academica Clinceni.


Echipa antrenată de Bogdan Lobonț va juca următorul meci pe 26 aprilie, împotriva celor de la Ripensia Timișoara, într-un joc programat la ora 18:30 pe Cluj Arena.

Dacia Unirea: Iul. Moldoveanu - Muşea, Prunescu, Moroianu (M. Mihalcea 46'), Van den Driest - Gab. Niţă (cpt.), Pleşa, Izmană, Ciucureanu (Sahru 46') - Konyeha (Val. Robu 65'), Jallow. Antrenor: Florentin Petre


”U” Cluj: Dur-Bozoancă - Al. Coman (Telcean 67'), Andr. Cordoş (I. Ursu 63'), Sepsi, Taub - Gab. Giurgiu, Greu - Haţiegan, Goga (cpt.)(Nic. Pîrvulescu 71'), N. Janos - Gavra. Antrenor: Bogdan Lobonţ

 

Etichete: dorin goga u cluj
Ultimele Stiri
abonare newsletter