Sport

Sepsi - CFR Cluj 0-1. O nouă victorie a campioanei. Țucudean, decisiv

Revenit în primul "11" al CFR-ului după ce a suferit o operaţie la inimă, George Ţucudean nu l-a dezamăgit pe Dan Petrescu. Golgheterul campionatului a avut nevoie de 24 de minute pentru a marca. Cristi Manea a dat pasa datorită căreia Ţucudean a ajuns la 18 reuşite în acest sezon.

Replica gazdelor a venit prin Karnitsky, care a tras însă peste poartă. La faza imediat următoare, căpitanul clujenilor putea să ducă scorul la 2-0, dar bara s-a opus execuţiei lui Culio. Tandia a încercat să-l surprindă pe Arlauskis, dar nu a prins spaţiul porţii. După ce i-a transmis lui Dan Petrescu că mai poate juca doar zece minute, Ţucudean a ratat şansa de a face "dubla". S-a terminat 1 la 0 pentru CFR, a şaptea înfrângere pentru Sepsi, din tot atâtea meciuri împotriva campioanei en titre a Ligii 1, scrie digisport.ro.

"Mă bucur că am câștigat. Normal că mi-a fost dor mereu. M-am simțit bine, mă bucur că am rezistat 70 de minute pe teren, în următorul meci sper să rezist mai mult. Vă dați seama că mi-a fost greu, am avut acele probleme, s-au rezolvat. Mă bucur că pot să joc din nou", a spus George Țucudean la finalul partidei de la Sfântu Gheorghe.


George Țucudean a vorbit și despre operația la inimă la care a fost supus.

"Nu se întâmpla nimic dacă nu mă operam, trebuia să suport aceste bătăi în plus la inimă și să joc cu ele. Majoritatea jucătorilor de fotbal se operează pentru că sunt greu de suportat. La ce nivel a ajuns medicina în ziua de astăzi, nu mi-a fost frică. Am cunoștințe care au făcut această operație și au zis că nu este mare lucru. Cei de acolo mi-au spus că revin foarte repede, mă bucur că am făcut-o și că am scăpat. Normal că aceste gânduri (n.r. - că ar fi putut încheia cu fotbalul), toți jucătorii care au probleme de genul acesta le au. Mai mult, amplifică stresul și panica. Mă bucur că am scăpat, am avut lângă mine oameni care m-au încurajat", a mai spus George Țucudean.


În urma acestui rezultat, CFR Cluj s-a distanțat la 6 puncte față de FCSB, însă roș-albaștrii au un meci mai puțin disputat, cel cu Viitorul. "Sunt două echipe bune, sperăm ca Viitorul să câștige. Pentru noi ar fi minunat. Tot timpul a fost o diferență dintre noi, cu cât se apropie și mai mult, e pericol pentru noi", a mai spus Țucudean.

Ultimele Stiri
abonare newsletter