Sport

Gino Iorgulescu recunoaște supremația CFR-ului: "Au clar prima șansă la titlu"

Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat într-o conferință de presă că în opinia lui CFR Cluj și-a adjudecat deja titlul.

Conducătorul LPF este de părere că marea luptă se va da între FCSB și CS U Craiova pentru ocuparea locului secund, în timp ce titlul va merge pentru al doilea an consecutiv în Gruia după meciul din weekend.

"Mi se pare foarte acerbă lupta de la locul doi în jos pentru cupele europene, pentru că deja după meciul de la Cluj se pare că CFR are prima şansă să câştige campionatul. Şi celelalte echipe, pentru locurile 2 şi 3, sunt Craiova, Viitorul, FCSB. Campionatul a crescut ca număr de spectatori, angajament, meciuri care au fost mult mai atractive faţă de anul precedent. Singurul lucru este lupta la titlu care nu mai este la fel, dar s-ar putea greşesc. CFR a luat acum prima opţiune la titlu după acest egal acasă cu FCSB'', a afirmat Gino Iorgulescu la finalul Adunării Generale a LPF.


CFR Cluj este pe primul loc în acest moment cu  38 de puncte, fiind urmată de FCSB cu 35 și CS Universitatea Craiova cu 30. Cele trei echipe mai au de disputant cinci jocuri până la finalul sezonului, iar CFR are cel mai ușor program la prima vedere.

Formația antrenată de Dan Petrescu a reușit o remiză, 0-0, în partida disputată pe 14 aprilie, împotriva celor de la FCSB, într-un meci considerat de specialiști decisiv în stabilirea câștigătoarei titlului.

abonare newsletter