Sport

Baschet a la Cluj! 3 zile de spectacol la Sala Polivalentă

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va fi gazda unui regal baschetbalistic în perioada 17-19 aprilie cu ocazia partidelor din Final Four-ul Cupei României și meciul vedetelor din cadrul All Star Game.

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va fi gazda unui regal baschetbalistic în perioada 17-19 aprilie cu ocazia partidelor din Final Four-ul Cupei României și meciul vedetelor din cadrul All Star Game.

Semifinalele Cupei României vor deschide programul pe 17 aprilie cu două partide extrem de atractive. Revelația Dinamo Știința București se va duela în deschidere cu BC CSU Sibiu, de la ora 17:00, în prima semifinală.  Sibienii pleacă clar din postura de favoriți după un sezon excelent în care au câștigat sezonul regulat, în timp ce Dinamo a evoluat în Grupa Galbenă și a obținut biletele pentru play-off după un coș miraculos în ultima secundă a meciului cu Steaua.


A doua semifinală se va disputa tot pe 17 aprilie, de la ora 19:30, într-un meci în care se întâlnesc U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea, într-un joc care se anunță extrem de interesant dacă privim istoricul întâlnirilor directe. Bihorenii au câștigat ultimul meci direct, 75-63, programat la finalul lunii martie și pleacă cu un avantaj moral din acest punct de vedere. De menționat este și revenirea lui Sean Barnette la trupa din Oradea, în timp ce Mihai Silvășan nu se va putea baza nici la acest meci pe Vlad Moldoveanu, cel care se recuperează în continuare după hepatita de tip A.

Cele două formații care se vor impune în semifinale vor disputa finala pe 18 aprilie, de la ora 19:30.


All Star Game LNBM se va desfășura pe 19 aprilie și va aduce față în față Team Kuti (Echipa lui Nandor Kuti) și Team Bobe (Echipa lui Bobe Nicolescu). Duelul dintre cele două echipe va fi precedat de concursurile de slam dunk, aruncări de 3 puncte, dar și un concert al trupei Voltaj.

Team Bobe îi va avea în componență pe Giordan Watson (CSM CSU Oradea), Andrei Mandache (CSA Steaua), Darrin Dorsey (U-Banca Transilvania Cluj), Kristopher Richard (CSM CSU Oradea), Aleksandar Rasic (U-Banca Transilvania Cluj), Kyndall Dykes (U-Banca Transilvania Cluj), Muhamed Pasalic (CSM CSU Oradea), Roland Torok (U-Banca Transilvania Cluj), Dragan Zekovic (CSM CSU Oradea), Jason Washburn (U-Banca Transilvania Cluj), Maxim Sturanovic (BCMU FC Argeș Pitești).


TEAM Kuti se va baza pe Kevin Hardy (BC CSU SIBIU), Morris Curry (SCMU Craiova), Mirel Dragoste (CSU Sibiu), Dragoș Diculescu (SCM Timișoara), Amedeo Casale (SCMU Craiova), Porter Troupe (SCMU Craiova), Moneya Pratt (CSU Sibiu), Isaiah Philmore (CSU Sibiu), Goran Gajovic (SCMU Craiova), Ousmane Barro (Dinamo Știința București), Chris Cooper (CSU Sibiu).

Prețul unui bilet pentru un singur meci este de 24 de lei, iar fanii care optează pentru ambele meciuri din ziua de miercuri pot beneficia de un DayPass cu 36 de lei. Organizatorii oferă și posibilitatea unui abonament pentru toate cele trei zile la prețul de 70 de lei,  dar și gratuitate pentru abonații U-BT la meciurile echipei locale din Cupa României. Cei care au astfel de abonament pot ocupa locurile alese. Copii cu vârsta de până la șapte ani vor avea gratuitate 100%, în timp ce studenții, elevii, pensionarii și abonații U-BT (la meciurile la care nu joacă echipa locală) vor beneficia de reduceri de 50% care se aplică doar la casa de bilete de la Sala Polivalentă.

abonare newsletter