Sport

Iuliu Mureșan, fostul conducător de la CFR Cluj, revine în fotbal

Iuliu Mureșan, omul care a readus CFR Cluj în elita fotbalului românesc, revine în fotbalul românesc și va fi noul președinte al celor de la FC Hermannstadt, conform Fanatik.Ro.

Fostul conducător din Gruia revine astfel în fotbalul românesc după jumătate de an de la demiterea de la CFR Cluj. Oficialul a fost în discuții avansate cu Sepsi Sfântu Gheorghe, însă în cele din urmă a semnat cu o altă formație ardeleană.

FC Hermannstadt a promovat în Liga 1 în actualul sezon, iar acum ocupă doar locul 12 în play-out, poziție care o obligă pe trupa sibiană să joace un meci de baraj pentru a rămâne pe prima scenă fotbalistică din România. Sibienii ar putea juca meciul de baraj chiar împotriva Universității Cluj, fosta mare rivală a lui Mureșan, sau pot retrograda direct în cazul în care Dunărea Călărași sau Concordia Chiajna vor obține rezultate mai bune în finalul stagiunii.


Iuliu Mureșan va face echipă la FC Hermannstadt cu Vasile Miriuță, antrenorul alături de care a colaborat și la CFR Cluj în două mandate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter