Sport

Lobonț prinde curaj după victoria cu Daco-Getica: „Nu vreau să par lipsit de respect!”

„U” Cluj a pus capăt, marți seară, seriei de trei meciuri fără victorie și s-a distrat cu fosta prim-divizionară. Victoria cu 6-2 din Colentina l-a determinat pe antrenorul „studenților” să ceară răbdare de la suporteri.

Cu Goga și Gavra în mare formă la meciul cu elevii lui Marius Baciu, ambii bifând câte două goluri, căpitanul Universității reușind și două pase de gol, fostul portar s-a declarat mulțumit de prestația ofensivă a echipei. Lobby a precizat că victoria din București este rezultatul concluziilor trase după eșecul de tristă amintire cu Mioveni.

„Au fost zile cum trebuie să fie după o înfrângere, nu au fost speciale. Venim după două zile de la eșecul cu Mioveni, am pierdut atunci, nu a fost ușor să digerăm prima înfrângere după mult timp pe teren propriu. Am luat-o însă ca atare și am învățat din acele greșeli. Aș minți dacă aș spune că nu sunt mulțumit de partida de astăzi. Sunt mulțumit de cele trei puncte, de prestația băieților, care au calități extraordinare atât din punct de vedere uman, cât și fotbalistic. Sunt însă și nemulțumit că am luat două goluri prea ușor”, a precizat Lobonț după fluierul de final al partidei cu Daco-Getica.


„Supervizat” acum de noul director tehnic în persoana lui Mircea Cojocaru, fostul internațional a avut un mesaj și pentru suporterii care l-au huiduit și i-au cerut demisia la meciul cu argeșenii. Acesta afirmă că înțelege reacția fanilor, dar le cere răbdare, motivând că este un antrenor la început de drum.

„Nu vreau să par lipsit de respect față de fani, de cei care mi-au cerut demisia. Dar mi se pare ciudat că i se cere (n.red. demisia) unui antrenor care nu are experiență, căci sunt conștient de asta, abia am început pe drumul acesta! Cu siguranță, nu este prima și nici ultima oară, o să mai trec prin astfel de experiențe, dar îi înțeleg, este absolut normal!”, a punctat „Lobby”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter