Sport

CATASTROFĂ! ”U” Cluj pierde cu Mioveni, fanii cer DEMISIA lui Lobonț. Remus Câmpeanu, UMILIT de agenții de pază

Privirea înmărmurită a legendarului Remus Câmpeanu spune tot despre ce s-a întâmplat, sâmbătă seară, pe Cluj Arena.

Datori suporterilor după două rezultate care nu se ridică la pretențiile promovării, 0-0 cu FC Argeș, 0-1 cu Petrolul, "studenții" au încercat să pună presiune pe elevii lui Oprița încă din începutul primei reprize. Prima ocazie a Universității a apărut la o lovitură liberă executată de căpitanul Florescu (`8). În pofida posesiei superioare a clujenilor, ocaziile la poarta lui Croitoru au întârziat să apară, Lobonț fiind obligat să efectueze o schimbare timpurie după accidentarea lui Căpușă, care a părăsit terenul în lacrimi (`23). Prima mare șansă a oaspeților a apărut la o incursiune a lui Simon Măzărache, șutul acestuia fiind respins cu piciorul de Dur-Bozoancă (`39). Imediat după, Gavra i-a ridiculizat pe fundașii adverși, însă a trimis defectuos pe lângă, ratând cea mai mare ocazie a primei părți (`40).

Cu toată presiunea pe argeșeni încă din primele minute ale reprizei secunde, ”U” a fost nevoită să apeleze la a doua schimbare forțată după accidentarea lui János Norbert (`60). Fără idei în atac, apărarea Universității a fost zguduită din temelii, doar o intervenție salvatoare a lui Dur-Bozoancă salvându-i pe "studenți" de la deschiderea scorului care a venit însă, totuși, peste doar câteva secunde. Ionuț Rădescu a prins un șut de zile mari, portarul adus de la Viitorul văzându-se învins din nou de o execuție spectaculoasă după golul primit de Robert Moldoveanu în meciul cu Petrolul (`68). Imediat după marcarea golului, spectatorii au transformat Cluj Arena într-un infern pentru Bogdan Lobonț, cerând la unison demisia fostului internațional, scandându-i apoi numele lui Mircea Cojocaru. Un șut sănătos al lui Pîrvulescu (`71) dădea primele semne de revenire, însă elanul "studenților" a fost ucis de oaspeți în scurt timp. Intervenție întârziată în careu a lui Dur-Bozoancă, cartonaș roșu și penalty pentru Mioveni, transformat cu ușurință de nou-intratul Valentin Balint (`82). Golul de onoare marcat de Cristi Gavra în urma unei învălmășeli în careu (`90) nu a mai contat, iar ”U” se îndepărtează de visul promovării.


Aflați la al treilea meci consecutiv fără victorie, "studenții" au fost luați la rost de fanii indignați de prestația mult sub așteptări din ultimele etape. Colac peste pupăză, legendarul Remus Câmpeanu a fost umilit de agenții de pază, care nu l-au recunoscut și nu i-au permis să intre pe culoarul de acces spre vestiare. Momente penibile, rușinoase, în plin an de Centenar!

Universitatea Cluj 1-2 CS Mioveni (0-0)

Stadion: Cluj Arena, Cluj-Napoca
Spectatori: 3.385
Marcatori: Gavra 90 / Rădescu 68, Balint 82
Cartonașe galbene: Taub 36, Cordoș 83, Sepsi 89 / Croitoru 88
Cartonașe roșii: Dur-Bozoancă 79
Arbitri: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) - Ovidiu Arusoaei (Piatra Neamț), Andrei Alexandru Roman (Tg. Neamț) - Cosmin Apetrei (Roznov, Neamț)
Observatori: Tamás Zoltán (Odorheiu Secuiesc), Mircea Bucur (Târgu Mureș)


Universitatea Cluj (4-4-2)
C. Dur-Bozoancă - T. Căpușă (T. Telcean 23), A. Cordoș, L. Sepsi, C. Taub - K. Twumasi (M. Coman 70), N. Pîrvulescu, G. Florescu (cpt.), N. János (D. Hordouan 60) - M. Axente, Cr. Gavra Antrenori: Bogdan Lobonț & Adrian Iencsi

CS Mioveni (4-1-4-1)
F. Croitoru - Sz. Kilyén, D. Beța, D. Celea, E. Stoica (cpt.) - R. Boboc - R. Lazăr (A. Trascu 74), M. Șerban, I. Rădescu, S. Măzărache - A. Herghelegiu (R. Ayza 60, V. Balint 81) Antrenor: Daniel Oprița

Ultimele Stiri
abonare newsletter