Sport

Handbalista clujeancă Cristina Laslo va juca din vară la Corona Braşov

Coordonatorul de joc Cristina Laslo a semnat, luni, un contract cu echipa feminină de handbal Corona Braşov, la care va juca din vară, potrivit paginii de Facebook a clubului.

„Suntem onoraţi că am reuşit să o convingem pe Cristina că proiectul Coronei este unul serios, este de viitor şi că şi la Braşov se poate face performanţă la un nivel înalt. Cristina Laslo este o jucătoare tânără, inteligentă şi talentată, care în mod sigur va ajuta echipa din sezonul viitor. Avem nevoie la Corona de un nucleu de jucătoare care să readucă handbalul braşovean acolo unde merită să fie. Este important ca aceste fete să rămână să joace împreună o perioadă mai lungă, pentru că numai continuitatea ne poate ajuta să ajungem la performanţa pe care ne-o dorim", a spus preşedintele clubului, Liviu Dragomir.

Cristina Laslo este campioană mondială de junioare, medaliată cu bronz la Mondialul de tineret, când antrenor era chiar actualul antrenor al Coronei, Ioan Crăciun. Laslo a fost inclusă în echipa ideală la junioare şi tineret, fiind cel mai bun coordonator al competiţiilor. A ocupat locul 4 cu naţionala de senioare a României la Europeanul din decembrie. Cristina Laslo a mai jucat la Universitatea Cluj şi de doi ani evoluează la Buducnost Podgorica.


Cristina Laslo este al doilea transfer al Coronei, după ce echipa de sub Tâmpa a achiziţionat-o pe extrema stânga Ivona Pavicevic (Muntenegru). Şi-au prelungit contractele Georgiana Ciuciulete şi Marilena Neagu. Corona se va despărţi în vară în mod cert de extrema dreapta Laura Chiper, care a semnat deja cu CSM Bucureşti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter