Sport

Insinuări GRAVE de la București: „Ce șanse să mai avem când mergem la Cluj?”

Un gol anulat în mod controversat de brigada condusă de Ovidiu Hațiegan în duelul FCSB – CSU Craiova, 3-2, a lansat un val de săgeți pline de venin spre CFR Cluj.

Directorul sportiv al vicecampioanei, Mihai Stoica, a declarat, imediat după fluierul de final al partidei dintre principalele contracandidate la titlu, că arbitrii duelului de pe Arena Națională au luat mai multe decizii eronate, inclusiv un gol anulat aiurea marcat de Romario Benzar. Toate în favoarea... CFR-ului!

„Cine era beneficiarul rezultatului de egalitate în condițiile în care am fi terminat la egalitate? Nu noi, nu Craiova. Nici Viitorul, nici Sepsi, nici Astra! Nu poți să arbitrezi în asemenea hal, când e rezultat de egalitate arbitrezi echidistant, iar când conduce FCSB să... Nu știu! Păi ce facem? La un moment dat nu voiau să dea corner, Hațegan și cu Sebastian Gheorghe. Păi ce înseamnă asta? Ce șanse mai avem noi când mergem la Cluj? Este inadmisibil așa ceva, până nu vom avea VAR (n.red. arbitraj video), nu vom avea nicio șansă, iar titlul va merge acolo unde trebuie (n.red. la CFR). Ne mai facem și de râs, ne bucurăm ca proștii după un gol anulat aiurea”, a tunat MM Stoica după FCSB – CSU, 3-2, un rezultat care i-a apropiat pe bucureșteni la 5 puncte de liderul CFR.


Faptul că observatorul confruntării de pe Arena Națională a fost ex-arbitrul clujean Marian Salomir a pus doar și mai multe paie pe foc. Într-o intervenție telefonică la Fotbal Club, finanțatorul FCSB, George Becali, a cerut arbitri străini în Liga 1, susținând că „s-a format o conspirație ca CFR să ia din nou titlul”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter