Sport

VICTORIE pentru clujeanul Vlad Crișan la capătul celui mai DUR maraton din lume!

Vlad Crișan Pop, coordonator de voluntari la MagiCAMP, din Cluj-Napoca, a câştigat cursa de 120 de mile a celui mai dur maraton din lume, 6633 Artic Ultra.

Maratonul la capătul căruia Tibi Ușeriu a triumfat trei ani la rând are două curse: cea de 350 de mile, câștigată de Tibi, respectiv cea de 120 de mile, bifată acum de clujeanul Vlad.

„Vlad al nostru e incredibil: a terminat pe primul loc cel mai dur ultramaraton din lume! A alergat peste 200 de km pentru copiii MagiCAMP la Polul Nord, în cea mai dură, mai geroasă, mai crâncenă cursă de alergare de pe Pământ. S-a înscris la 6633 Arctic Ultra dintr-un singur motiv, cu un singur gând: să strângă bani de burse pentru copiii bolnavi de cancer. Vrea să creeze 100 burse pentru 100 de copii bolnavi de cancer din tabăra MagiCAMP. Burse de 500 de lei pe lună, timp de 12 luni. Cursa s-a terminat, donaţii pentru burse se pot strânge în continuare AICI. Mulţumim, Vlad! Mulţumim tuturor!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a celor de la MagiCAMP.

Ultimele Stiri
abonare newsletter