Sport

Peste 200 de alergători au participat la Vlădeasa Winter Trail

Cea de-a cincea ediție a competiției Vlădeasa Winter Trail a avut loc weekendul trecut, unde, cei peste 200 de sportivi participanți s-au bucurat de condițiile metorologice favorabile.

Alături de tradiționala pălincă oferită alergătorilor în vârful masivului Vlădeasa, de căldura comunității din Rogojel, unii dintre concurenți s-au bucurat la final cu recorduri personale.

În cadrul ediției 2019, au participat 207 alergători, 16 schiori și 10 copii, la cursa dedicată acestora.


Anul acesta, în premieră, Vlădeasa Winter Trail a atras la linia de start participanți străini din țări precum Suedia, Irlanda și Marea Britanie.

Doi concurenți, extrem de curajoși, au parcurs întregul traseu în șort, la bustul gol. Este de remarcat faptul că, în ciuda echipamentului sumar, aceștia au reușit să își mențină zâmbetul pe buze și să scoată un timp bun.


Gabriel Bularda, în vârstă de 19 ani, a terminat primul cursa de 15  kilometri, cu timpul de 01:19:20.

Gabriel Bularda a cucerit medalia de aur în concursul individual al juniorilor, anul trecut, la Campionatele Europene de alergare montană de la Skopje (Macedonia), după ce în 2017 a bifat aceeași performanță în Slovenia. La începutul acestui an a fost premiat de către Federația Română de Atletism ca fiind cel mai bun atlet junior din 2018.

abonare newsletter