Sport

După Cristi Bud și Kevin Boli, REVINE și Răzvan Horj la CFR Cluj

CFR Cluj mai bifează o revenire la echipă, după cele ale lui Crisi Bud (33 de ani) şi Kevin Boli (27 de ani). Este vorba despre Răzvan Horj (23 de an), care a jucat ultima dată pentru maghiarii de la Ujpest, din prima ligă.

Pe lângă Kevin Boli, CFR a mai transferat un jucător la solicitarea antrenorului Dan Petrescu, cel despre care se spune că are şanse mari să revină la echipa pe care a făcut-o campioană în sezonul trecut.

Răzvan Horj este noul jucător al CFR-ului. Fundaşul român de 23 de ani s-a despărţit de Ujpest şi a semnat cu formaţia campioană.


Fundaşul central a plecat de la CFR în 2017, la Viitorul, după ce a fost inclus în transferul lui Boli.

Doar 207 minute a bifat însă fundaşul central la gruparea alb-violetă, echipă care l-a achiziţionat recent pe fostul golgheter al CFR-ului, Lacina Traore. GSP.ro scrie că mutarea s-ar fi efectuat la solicitarea lui Petrescu, care totuşi, momentan, nu a oferit nicio declaraţie concretă prin care ar confirma că se întoarce la gruparea din Gruia.


Produs al Academiei CFR-ului, Horj a evoluat în Gruia la echipa mare în perioada 2015-2017. În ultimul sezon semnase cu Ujpest, însă nu a primit prea multe şanse. El e un fotbalist polivalent, care poate juca atât în centrul defensivei, cât şi în banda stângă.

CFR s-a despărţit de portughezul Toni Conceicao, deşi CFR era prima în clasament, iar Alin Minteuan a preluat banca tehnică până când ardelenii se vor înţelege cu un alt antrenor. Acesta va fi, din câte se pare, Dan Petrescu, care e pe cale să-şi rezilieze contractul cu asiaticii de la Ghuizou şi s-o preia iar pe CFR.


200.000 de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Horj, conform Transfermarkt. Fundaşul a jucat 28 de meciuri în toate competiţiile înainte de plecarea de la CFR Cluj.

Dan Petrescu va fi noul antrenor al CFR-ului. Tehnicianul de 51 de ani s-a înţeles cu cei din conducerea lui Guizhou Zhicheng pentru rezilierea contractului, actele urmând a fi semnate zilele viitoare, scrie digisport.ro. Antrenorul care a adus titlul în Gruia va fi pe banca clujenilor de la prima etapă din play-off.

Ultimele Stiri
abonare newsletter