Sport

Culio și-a prelungit contractul cu CFR Cluj pentru încă un an

Oficialii clubului CFR Cluj au făcut anunțul, luni seara, că mijlocașul argentinian Juan Emmanuel Culio a semnat, pentru încă un an, cu gruparea clujeană.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Juan Emmanuel Culio, unul dintre liderii echipei noastre, și-a prelungit pentru încă un sezon contractul cu CFR 1907 Cluj. Unul dintre veteranii Campioanei României rămâne în Gruia să câștige noi trofee alături de CFR. Mijlocașul argentinian a revenit la CFR Cluj în vara anului 2017 cu gândul de a deveni din nou campion, reușind acest lucru pentru a 3-a oară în carieră în tricoul “alb-vișiniu”! Culio este un model pentru tinerii din vestiarul CFR-ului, iar faptul că el a ales să continue în Gruia ne bucură și ne dă încredere pentru ceea ce va urma”, este anunțul postat de către oficialii CFR Cluj pe pagina de facebook.

Emanuel Culio este recunoscut ca o voce importantă a campioanei României, dar Daniel Stanciu confirmă că argentinianul are un cuvânt greu de spus şi în vestiarul clujenilor.


De numele lui Culio a fost legată şi despărţirea lui Edi Iordănescu de CFR. Zvonurile din acea perioadă dădeau ca sigură o implicare a mijlocaşului în debarcarea antrenorului. Acum se confirmă că părerile fotbalistul de 35 de ani au greutate.
„Culio este un jucător emblematic, el şi Camora sunt dedicaţi CFRului. Culio e micul antrenor din vestiarul CFRului, ne-am dori să continue la noi şi după ce îşi termină cariera de fotbalist”, a spus, zilele trecute, Daniel Stanciu pentru sport.ro.
 
Directorul sportiv al campioanei e convins că CFR-ul îşi va apăra titlul în acest sezon.
 „Avem echilibru profesional, avem jucători cu experienţă, nu avem probleme financiare. 90-95 % avem şanse să fim campioni, avem continuitate, atmosfera este foarte bună, echipa arată atitudine pentru că am avut încredere în ei, de asta nu am făcut nici transferuri”, a adăugat oficialul CFR Cluj.

195 de meciuri în tricoul „alb-vișiniu” a bifat jucătorul Juan Emmanuel Culio, în care a marcat 21 de goluri și a dat 30 de pase decisive.

Ultimele Stiri
abonare newsletter