Sport

U-BT Cluj întâlnește, mâine, formația SCMU Craiova

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj revine în Sala Sporturilor „Horia Demian” pentru primul meci pe teren propriu din Top 6, împotriva formației SCMU Craiova.

După o înfrângere la limită cu echipa BCMU Pitești, echipa de baschet U-BT Cluj întâlnește SCMU Craiova în primul meci pe teren propriu din Top6. Partida are loc vineri, 25 ianuarie 2019, începând de la ora 18:00 la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Înaintea acestui meci, antrenorul principal al echipei U-BT Cluj, Mihai Silvășan, a declarat că să vină și victoria după înfrângere suferită la Pitești.
„Următorul meci îl disputăm în compania unei echipe valoroase, cu jucători experimentați care și-au demonstrat valoarea în Liga Naționala. Ne dorim să câștigam, mai ales că venim după o înfrângere foarte dureroasă la Pitești. Meciul se dispută în Sala Sporturilor “Horia Demian”, o sala încărcată de istorie. Așteptăm publicul să umple sala și să ne ajute să obținem încă o victorie”, a declarat Mihai Silvășan.


În celelalte două întâlniri din acest sezon dintre U-BT Cluj și SCMU Craiova, în meciul tur echipa clujeană a învins cu scorul de 95-68, iar în retur clujenii au pierdut meciul cu scorul de 70-72.

În acest moment U-BT Cluj se situează pe poziția secundă a clasamentului LNBM, Grupa Roșie, cu 26 de puncte, în timp ce SCMU Craiova se situează pe poziția a 4-a, cu 25 de puncte.


Biletele pot fi achiziționate online dar și de la casieriile celor două săli de sport, BTarena și Sala Sporturilor „Horia Demian”. Prețul unui bilet este de 12 lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter