Sport

”U” Cluj va întâlni Știința București în Cupa României

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj și-a aflat adversara din cadrul 16-imilor Cupei României. Clujencele se vor deplasa la București pentru acest meci.

Marți, 8 ianuarie, la sediul Federației Române de Handbal a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea jocurilor din cadrul șaisprezecimilor Cupei României la handbal feminin.

Adversarul echipei Universitatea Cluj este formația CSU Știința București, care evoluează în Divizia A, seria B, și se află pe locul doi în clasament.


Meciul se va disputa în Capitală, în 17 februarie, iar clujencele sunt favorite în special datorită experienţei. Totuşi, Ştiinţa se află pe locul doi în seria B, în spatele liderului Rapid, având două înfrângeri în 12 etape, iar jucătoarele lui Alin Bondar ar putea avea probleme dacă nu vor trata serios acest joc.

Până atunci, handbalistele echipei Universitatea Cluj va disputa primul meci oficial din 2019, joi, 10 ianuarie 2019, pe terenul liderului SCM Râmnicu Vâlcea. După această partidă, Universitatea Cluj va mai efectua trei deplasări consecutive, la Măgura Cisnădie, pe data de 20 ianuarie, Corona Brașov, pe data de 27 ianuarie, și la CSM Slatina, pe 3 februarie, pentru ca apoi primul meci acasă să-l dispute în compania formației Gloria Bistrița, pe data de 10 februarie.


Programul 16-imilor Cupei României:
CSM Slatina – SCM Gloria Buzău
CSU Universitatea de Vest Timișoara – LPS Târgu Jiu
CS Știința Bacău – HC Zalău
CS Rapid București – CSU Reșița
HCF Piatra Neamț – SCM Râmnicu Vâlcea
CSU Târgoviște – HC Dinamo Bitcoin București
CS Măgura Cisnădie – SCM Craiova
AHCM Slobozia – CSU Neptun Constanța
CSU Știința București – CS ”U” Cluj-Napoca
ASC Corona 2010 Brașov – CSM București
CSM Galați – CS Minaur Baia Mare
CSM Târgu Mureș – HC Activ CSO Plopeni
ACS Crișul Chișineu-Criș – FC Argeș
CSU Oradea – HC Dunărea Brăila
CSA Steaua București – ACS SC. 181 SSP București
CS Dacia Mioveni 2012 – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud

Ultimele Stiri
abonare newsletter