monitorulcj.ro Menu
Sport

Probleme la Luceafărul Cluj. Patru copii au făcut toxiinfecție alimentară

Zilele acestea are loc, la Craiova, turneul de juniori Gheorghe Ene, etapa a III-a, unde participă echipele Real Junior Vaslui, Luceafărul Cluj, CS Craiova și Miercurea Ciuc.

Astăzi au avut loc meciurile din cadrul turneului, dar patru jucători ai clubului clujean nu au putu evolua după ce în urmă cu o seară au fost duși la spital. Din cei șapte juniori ai clubului Luceafărul Cluj, patru au primit diagnosticul de toxiinfecție alimentară.

Totuși nu se ști care a fost cauza problemlor medicale deoarece în același hotel unde au fost cazați micuții fotbaliști clujeni au fost cazați și cei de la LPS Timișoara care nu au avut probleme.


Meciul de azi dintre Luceafărul Cluj și Real Junior Vaslui a avut loc chiar dacă cei patru juniori clujeni au fost la spital toată noaptea.

„Veștile sunt şi triste... din păcate. Aseară, după masa de cină, 7 copii au avut stări de vomă şi diaree. Copiii au fost luați cu salvarea şi duşi la spital, unde 4 au rămas în perfuzii până dimineaţă!!! Rezultatul analizelor... toxiinfecţie alimentară!!! Din păcate, nu am găsit înţelegere la echipa adversă să amânăm jocul de dimineaţă, care era programat la ora 9. Copii au ieșit din spital la ora 7-8, când abia le-au scos perfuziile din mână!!! Am jucat... am câștigat!!! Rămâne un semn de întrebare... de ce din sute de persoane care au mâncat la acest hotel unde suntem cazați noi și echipa LPS Timișoara, doar la copii noştri a apărut această toxiinfecţie alimentară??? Pe rol a intervenit poliția și persoanele abilitate pentru a face lumină în acest caz!!! Mulțumim reprezentanțiilor FRF care aseară au fost la copii în spital şi au fost alături de noi în demersul de a amâna acest joc, dar nu se putea fără acordul echipei din Vaslui... de Fair Play oare a auzit domnul antrenor??? Felicitări copiilor care în acest ultim joc au întors rezultatul de la 0-1 şi au obținut o victorie extrem de muncită şi meritată!!! Bravo Gigi... bravo Gufi şi Cosmin!!! După masă, vom juca Finala Naţională!!!”, au scris pe Facebook reprezentanţii Academiei ”U” Cluj Luceafărul.


Chiar dacă au avut atâtea probleme juniorii de la Luceafărul Cluj au câștigat meciul și astfel sunt calificați în finala turneului. Micii jucători născuţi în anul 2010 s-au impus cu 4-1 în finala cu LPS Banatul, jucată în această seară.

Etichete: luceafarul