Sport

CFR Cluj - Voluntari 5-0. Ardelenii au făcut spectacol pe teren propriu

Tripla lui Ţucudean şi golurile marcate de Manea şi Costache i-au consolidat lui CFR Cluj primul loc în Liga 1.

Liderul CFR Cluj putea primi gol în primul minut al meciului cu FC Voluntari, din partea lui Malfleury. Ţucudean şi Vinicius au irosit şi ei două ocazii mari pentru gazde, dar tot golgheterul campioanei a deschis scorul, în minutul 24.

Echipa lui Bergodi a părut în multe momente în genunchi, CFR distrându-se cu adversara, căreia i-a administrat scorul campionatului. Totuşi, tehnicianul clujenilor e de părere că adversara nu a fost atât de slabă precum a părut la televizor.


Asaltul la poarta ilfovenilor a continuat - după bara lui Bordeianu, iar Ţucudean şi-a trecut în cont şi o ratare monumentală. Chiar înainte de pauză, ardelenilor li s-a anulat eronat un gol, marcat de Omrani. Ţucudean a marcat din nou la zece minute de la reluare, apoi şi-a completat tripla de senzaţie, din pasa lui Camora. CFR Cluj - FC Voluntari s-a terminat, însă, 5-0, după un contraatac finalizat de Manea şi reuşita lui Costache.

Marţi, CFR Cluj joacă pe terenul lui Dinamo de la ora 20:00.


"Ar fi o lipsă de respect faţă de adversar să îi desconsiderăm. Meciul de azi nu a fost unul simplu, dar noi am fost serioşi. Am făcut un meci foarte bun, pentru că am înţeles că acest campionat se poate decide cu victorii contra echipelor mici. Pentru că noi aici am avut probleme. Băieţii au înţeles asta, îi felicit pentru atitudine, dar de mâine trebuie să ne gândim deja la următorul meci, cu Dinamo", a spus Conceicao, la finalul partidei, pentru ca apoi să se declare bucuros că echipa sa înscrie: "Şi la Botoşani, şi astăzi am reuşit să facem scor. Mă bucur că ne creăm ocazii, dar mai ales pentru victorie. Vreau să îi felicit pe Ţucudean şi Costache".

Noua conducere a CFR-ului vrea să îl aducă în iarnă înapoi pe Dan Petrescu, care a retrogradat în China. Conceicao e convins că acest lucru nu se va întâmpla, oficialii clubului transmiţându-i multă încredere.


"Eu simt foarte multă încredere din partea conducerii, mi se transmite asta. Am început deja să vorbim despre ce avem de-a face în iarnă. Noi suntem foarte uniţi", a mai spus tehnicianul.

Pentru clujeni urmează partida cu Dinamo, iar Conceicao ştie ce îi trebuie formaţiei sale pentru a pleca din Ştefan cel Mare cu toate cele trei puncte.


"Trebuie să avem dinamică şi inteligenţă la meciul cu Dinamo", a concluzionat portughezul.

CFR a ajuns la zece etape consecutive fără înfrângere, şapte victorii şi trei egaluri. FC Voluntari a pierdut ultimele cinci meciuri de campionat, marcând doar două goluri.

abonare newsletter