Sport

Finala Cupei României de rugby a fost reprogramată în 2019 fiindcă terenul de la Cluj era ÎNGHEȚAT

Cu o zi înainte de Centenarul Marii Unirii, sportul românesc şi-a arătat din nou limitele. Finala Cupei României de la rugby dintre CSM Bucureşti şi Timişoara Saracens nu s-a putut juca, deoarece terenul de pe Stadionul Iuliu Haţieganu din Cluj era îngheţat! Partida va avea loc în primăvara lui 2019.

Rugby-ul românesc a mai trăit un moment similar în ianuarie 2017, când meciul de Challenge Cup dintre Timişoara Saracens şi Stade Francais a fost câştigat de francezi la ”masa verde” pentru că terenul de la stadionul ”Dan Păltinişanu” era îngheţat. Acum, finala era programată să înceapă la ora 12:00, astăzi, 30 noiembrie.

Arbitri au amânat partida pentru ora 13:30, dar cum la Cluj erau -8 grade, terenul a rămas la fel. În cele din urmă, echipele au decis să se întâlnească peste minimum trei luni pentru a juca finala.


”În urma înţelegerii între CSM Bucureşti Rugby si Timişoara Saracens Rugby Club, finala Cupei României a fost reprogramată pentru primăvara lui 2019, dată urmând a fi anunţată ulterior”, a fost anunţul Federaţiei Române de Rugby.

abonare newsletter