Sport

Conducerea CFR-ului ripostează după dezvăluirea contractului lui Conceicao: "Are mână liberă la echipă!". Portughezul vrea să meargă în instanță

Deranjat de faptul că înțelegerea sa cu CFR Cluj a fost dezvăluită, Antonio Conceicao se gândește să dea în judecată persoanele care au publicat contractul confidențial.

Prezenți la conferința de presă de astăzi a campioanei, Antonio Conceicao, antrenorul "feroviarilor", respectiv Daniel Stanciu, directorul sportiv al CFR-ului, neagă orice implicare a conducerii în munca tehnicianului. Cei doi acuză modul în care contractul portughezului a devenit subiect de presă.

"Să fie clar, eu sunt singurul care ia decizile și știu ce încredere mi se acordă! Tot ceea ce înseamnă fotbal, lot, primul «11», doar eu decid! Am vorbit deja cu un avocat, nu este normal să apară asemenea date private, mai ales cu semnătura mea! Merit mai mult respect pentru tot ceea ce am realizat în România. Atmosfera este bună la echipă, acest lucru ni se datorează tuturor, jucătorii vă pot confirma. Nu am fugit niciodată de răspunsuri, sunt un om de cuvânt, nu mi-e frică de nimic pentru că respect pe toată lumea", a punctat Conceicao.


"Suntem mulțumiți de domnul Conceicao, iar dacă lucrurile vor continua așa, ne gândim la prelungirea contractului său cu încă un sezon. Sunt anumite aspecte scoase total din context. Consisiliul de Administrație se întâlnește o dată la trei luni, toți suntem supuși evaluării, implicarea Consiliului se referă strict la strategia pe care o are clubul. Domnul Conceicao este singurul care decide cine face și cine nu face parte din lot și nimeni nu a intervenit peste el. Când te lupți acolo sus, războaiele nu se duc doar pe teren. Îl felicit pentru tăria de caracter, e greu să muncești când apar tot felul de zvonuri care încearcă să ne destabilizeze", a precizat Stanciu.

În altă ordine de idei, portughezul a confirmat că obiectivul echipei pentru partida de mâine cu Concordia Chiajna este victoria. De asemenea, directorul sportiv al "feroviarilor" a confirmat că foștii conducători Bogdan Mara și Marius Bilașco sunt aproape de revenirea în Gruia.


"Există o discuție cu Mara și Bilașco, am o relație de prietenie cu ei și mi-aș dori să colaborez cu ei. Sper ca în viitorul apropiat să facă pasul spre CFR. De săptămâna viitoare o să fie cu noi și Marian Copilu, cred că lucrurile s-au așezat mult mai bine la CFR!", a declarat Daniel Stanciu.

abonare newsletter