Sport

Victorie la trei puncte pentru U-BT în derby-ul cu Oradea

Echipa de baschet masculin U-BT a învins cu o diferență de doar trei puncte formația CSM Oradea în meciul disputat în deplasare la Bihor.

Echipa clujeană antrenată de Mihai Silvășan a început puternic meciul, primul sfert al partidei fiind câștigat de clujeni cu scorul de 16-14. Sfertul secund a continuat în aceeași notă, clujenii detașându-se la șapte puncte după 22-17.

După revenirea din pauză, clujenii parcă s-au pierdut, echipa gazdă reușind să reducă din diferență, 13-18 fiind scorul sfertului. Ultimul sfert a fost și cel la care suporterii clujeni au avut cele mai mari emoții. Cu doar un minut rămas, orădenii au revenit pe tabelă la o diferență de doar un punct. Totuși clujenii păreau destul de relaxați, și după mai multe time-out-uri, cu doar 4 secunde rămase, Kindall Dykes reușește să marcheze două coșuri de un punct și să stabilească scorul final de 72-69.


Principalul marcator al echipei U-BT, Kyndall Dykes, a declarat după meci că victoria se datorează faptului că au jucat ca o echipă și au înscris când a trebuit.
„A fost un meci foarte bun, întotdeauna meciurile cu Oradea sunt tari, atât noi, cât și ei dăm ce avem mai bun. Am fost alături unul de altul în final, am reușit să înscriem când a trebuit, am jucat ca o echipă și am ieșit învingători în final”, a declarat Dykes.

Pentru U-BT au marcat: Dykes 19 puncte, Washburn 16 puncte, Kuti 12 puncte, Rasic 9 puncte, Easley Jr. 7 puncte, Marinov 6 puncte și Torok 3 puncte.


Următorul meci pentru jucătorii antrenați de Mihai Silvășan va avea loc tot în deplasare, vineri, 16 noiembrie, de la ora 18:00, în compania formației BC CSU Sibiu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter