Sport

Doar 10 lei costă un bilet pentru meciul România U21 - Begia U21 de la Cluj

Reprezentativa Under 21 a României, calificată deja la Campionatul European de anul viitor, întâlnește Belgia, joi, 15 noiembrie, într-un meci amical, la Cluj-Napoca, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, de la ora 19:00.

Federația Română de Fotbal a pus deja spre vânzare online biletele începând de luni, 29 octombrie, numai pe site-urile bilete.frf.ro și pe bilete.ro. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate).

Prețul unui bilet este 10 lei, intrare generală.


Tichetele sunt disponibile numai prin opțiunea Print-at-home, prin care suporterii își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).

Din data de 14 noiembrie, biletele vor fi disponibile și la casieriile stadionului, între orele 12:00-19:00, iar în ziua meciului de la ora 12:00 până la ora de start a partidei, 19:00.


Tricolorii revin în Gruia după partida cu Țara Galilor, disputată pe 12 octombrie, câștigată de echipa antrenată de Mirel Rădoi cu scorul de 2-0, și care a stabilit un nou record de audiență la un meci al naționalei U21 în ultimii 30 de ani.

12.588 spectatori au fost prezenți pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca la partida România U21 – Țara Galilor U21.

Etichete: nationala romaniei
Ultimele Stiri
abonare newsletter