Sport

Patronul echipei CFR Cluj, Neluțu Varga, negocieri în Franța cu Prințul de Monaco

Campioana României ar putea da lovitura dacă planul lui Neluțu Varga s-ar finaliza cu succes: omul de afaceri a discutat cu oamenii prințului Albert de Monaco despre CFR Cluj.

Nelu Varga, ar fi plecat în Franța pentru a negocia vânzarea clubului. Totuși, vizita în Frnța nu ar fi fost pentru vânzare, ci pentru a negocia aducerea în Gruia a unui staff complet, de cinci stele.

„A negociat cu un staff complet: director general, director sportiv, antrenor şi tot staff-ul complet, cu medici, kinetoterapeuţi, preparatori fizici. Au fost nume extrem de mari din fotbal. Negocierile nu s-au finalizat pentru că partea franceză nu a acceptat condiţiile şi obiectivele impuse de club. Nu a fost nicio secundă vorba de vânzarea clublui”, a dezvăluit un apropiat al lui Varga pentru ProSport.


Tot în Franța Neluțu Varga s-ar fi întâlnit cu câțiva apropiați ai actualului conducător al Principatului de Monaco. Patronul ardelenilor încearcă să îl atragă pe capul Casei Grimaldi în câteva afaceri importante în Cluj, iar printre oportunitățile de business discutate a fost și cea legată de clubul din Gruia.

Neluțu Varga le-a dezvăluit reprezentanților lui Albert un plan de dezvoltare urbană a orașului de sub Feleac. Pe lângă variantele imobiliare pe care le-a propus francezilor, Neluțu le-a transmis acestora că prințul ar putea cumpăra și pachetul majoritar al clubului din Gruia, un lucru care l-ar ajuta la imagine. Totuși, șansele ca Albert de Monaco să preia CFR Cluj sunt sub 10 la sută, scrie Fanatik.ro.


Pasionat de sport din adolescență, Albert a participat în curse de bob și în curse automobilistice, dar nu a ascuns niciodată admirația pentru fotbal.

abonare newsletter