Sport

Clujenii pedalează în tandem cu persoane cu deficiențe de vedere

Cu ocazia zilei mondiale a mobilității persoanelor cu deficiențe de vedere, Clubul Sportiv Tandem Arena și Clubul Sportiv Clujul Pedalează organizează în data de 13 octombrie, începând cu ora 10:00, la Cluj-Napoca, cea de-a treia ediție a Campionatul Național de Ciclism în Tandem.

La Campionatul Național de Ciclism în Tandem vor participa 30 de echipaje mixte - pilot văzător, pasager nevăzător sau slab văzător, care provin de la școlile pentru deficienții de vedere din toată țara, dar și echipaje provenite de la asociații din Cluj, printre care și de la asociația sportivă Tura de Noapte. Piloții bicicletelor tandem sunt persoane recrutate din școlile de nevăzători, dar și voluntari.

Pe lângă competiția adresată persoanelor cu deficiențe de vedere, organizatorii învită publicul larg să se înscrie la cursa dedicată amatorilor. Înscrieri se pot face pe site-ul clujulpedaleaza.ro. Se pun la dispoziție biciclete tandem pentru cursă și se oferă premii atrăgătoare.


Starul competiției de va da de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 35-37.

Campionatul Național de Ciclism în Tandem face parte din proiectul Tandem BikeFland, finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România şi implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter