Sport

Derby handbalistic clujean. Potaissa Turda întâlnește Universitatea Cluj

Echipa de handbal masculin a Universitatea Cluj va juca vineri, 28 septembrie, cu Potaissa Turda, în Sala „George Barițiu” din Turda. Meciul dintre cele două echipe contează pentru etapa a patra a Ligii Naționale și va începe la ora 18:00.

Antrenorul echipei clujene, Ioan Ani-Senocico, a declarat, înaintea meciului, că urmează o perioadă foarte grea dar că speră ca echipa să crească de la meci la meci.
„Întâlnim o echipă foarte titrată, ocupanta locului 3 din sezonul trecut, câștigătoare a Cupei Challenge. Obiectivul nostru este să creștem de la meci la meci și așteptăm ca jucătorii noștrii să dea tot ce au ei mai bun. Avem câțiva accidentați, dar am încredere în cei care sunt valizi că vor face un meci bun. Urmează o perioadă grea pentru noi deoarece vom disputa cinci partide în trei săptămâni cu două deplasări lungi, inclusiv meciul de Cupă. Cunoaștem echipa din Tg. Jiu și vom aborda acest joc cu maximă seriozitate deoarece ne dorim să accedem în următoarea fază a Cupei României”, a declarat Ioan Ani-Senocico.

Biletele pentru acest meci se pot achiziționa de la cafeneaua „Corso” din centrul Turzii, prețul unui bilet fiind de 10 lei. De asemenea, în cazul în care vor mai fi bilete, cu o oră înainte de startul partidei, acestea se vor putea achiziționa și de la sala „George Barițiu”.


Potaissa Turda ocupă locul 3 al clasamentului, în timp ce Universitatea Cluj este pe ultimul loc.

Marți a avut loc tragerea la sorți a 16-imilor de finală ale Cupei României, iar Universitatea Cluj va juca în această fază a competiției cu CSU Târgu Jiu. Partida va avea loc pe 17 octombrie la Tg. Jiu și se va desfășura într-o singură manșă.


Programul etapei a 4-a din Liga Națională:
28.09 18:00 Potaissa Turda - Universitatea Cluj
29.09 17:00 HC Buzău - CSU Suceava
29.09 17:30 CSM București - CSM Bacău
29.09 18:00 Dinamo București - CSM Făgăraș
29.09 18:00 Minaur Baia Mare - Dobrogea Sud
30.09 17:30 Dunărea Călărași - Poli Timișoara
01.10 18:00 Steaua București - CSM Focșani

abonare newsletter