Sport

Conceicao nu mai pleacă

Președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a anunțat că situația grupării ardelene este stabilă și a precizat că Antonio Conceicao rămâne antrenorul echipei.

Julio Baptista și Ovidiu Hoban nu vor pleca nici ei din Gruia.

CFR Cluj are patru meciuri fără victorie, dintre care trei înfrângeri și o remiză, și a părăsit cupele europene, dar președintele campioanei României insistă că nu există probleme la club.
„Conceicao e antrenorul nostru, lucrurile sunt pe un făgaș normal. Rămâne și Baptista la CFR, dar și Hoban. Le-am cerut jucătorilor să facă o muncă mai bună, să aibă o concentrare mai bună și sper ca acest lucru să se vadă de la meciul cu Steaua, din etapa următoare. Nu avem niciun fel de probleme la club, azi chiar a fost o zi normală", a declarat Iuliu Mureșan, înainte de a asista la antrenamentul de miercuri după-amiază.


Clubul CFR Cluj a anunțat că Julio Baptista s-a integrat perfect în echipă și nu și-a manifestat dorința de a pleca de la CFR Cluj.
„Ca urmare a ultimelor articole apărute în presa din România, conform cărora Julio Baptista va pleca de la CFR Cluj, dorim să facem următoarele precizări: Julio Baptista este și va fi în continuare jucătorul echipei noastre. Fotbalistul brazilian se simte foarte bine la clubul nostru, s-a integrat perfect în familia CFR și nu și-a manifestat dorința de a părăsi echipa. Cu experiența pe care a acumulat-o în fotbal, Baptista a devenit rapid un jucător important în angrenajul CFR-ului și este un model pentru jucătorii mai tineri”, se arată pe site-ul grupării clujene.

Conducerea clubului clujean a admis că a trecut printr-o perioadă cu probleme după ratarea accederii în grupele Europa League și a punctat că obiectivul echipei rămâne apărarea titlului de campioană a Ligii 1.
„Chiar dacă a traversat o perioadă dificilă din punct de vedere sportiv după eliminarea din cupele europene, clubul nostru își continuă drumul în Liga 1, având același obiectiv, câștigarea campionatului. Ne pregătim pentru meciul de duminică cu FCSB și suntem siguri că suporterii alb-vișinii ne vor fi din nou alături!”, se menționează în comunicatul campioanei României.


Julio Baptista, fost mijlocaș al echipelor Real Madrid, Arsenal și AS Roma, a semnat luna trecută un contract cu CFR Cluj.

Pentru CFR Cluj urmează derby-ul cu FCSB, programat duminică, 16 septembrie, pe teren propriu.


Clasamentul Ligii 1, după etapa a 7-a:
1. FCSB 14
2. CFR Cluj 12
3. Universitatea Craiova 11
4. Astra Giurgiu 11
5. Sepsi Sf. Gheorghe 11
6. Gaz Metan Mediaș 11
7. FC Viitorul 10
8. Dinamo București 10
9. Dunărea Călărași 9
10. FC Botoșani 8
11. Poli Iași 8
12. FC Hermannstadt 7
13. Concordia Chiajna 7
14. FC Voluntari 2

abonare newsletter