Sport

Cupa Davis. Lotul României pentru întâlnirea cu Polonia din Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca

Marius Copil, Adrian Ungur, Horia Tecău şi Florin Mergea fac parte din echipa României pentru întâlnirea cu Polonia care va avea loc la Cluj-Napoca în Sala Polivalentă.

Căpitanul nejucător Gabriel Trifu i-a nominalizat pe Marius Copil, locul 82 ATP, Bogdan-Ionuţ Apostol, locul 598 ATP, Adrian Ungur, locul 675 ATP, Horia Tecău, locul 15 ATP la dublu, şi Florin Mergea, locul 593 ATP la dublu, pentru întâlnirea cu Polonia, din turul al treilea al Grupei a II-a a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

Căpitanul nejucător al Poloniei, Radoslaw Szymanik, i-a convocat pentru meciul cu România din Cupa Davis pe Hubert Hurkacz, 21 de ani, locul 109 ATP, Kamil Majchrzak, 22 de ani, locul 188 ATP, Wojciech Marek, 17 ani, locul 1786 ATP, Lukasz Kubot, 36 de ani, locul 13 ATP la dublu, fost numărul 1 mondial, şi Marcin Matkowski, 37 de ani, locul 72 ATP la dublu, fost numărul 7 mondial.


Lipseşte din lotul anunţat cel mai bun tenismen polonez din ultimii ani, Jerzy Janowicz, 27 de ani, locul 339 ATP, dar fost numărul 14 mondial la simplu. Janowicz nu a mai jucat de peste zece luni, din cauza unei accidentări la genunchi care îi pune în pericol cariera.

Întâlnirea va avea loc în 15 şi 16 septembrie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Echipa care va câştiga va promova în Grupa I a Zonei Euro-africane, iar învinsa va continua şi în 2019 în Grupa a II-a.

Ultimele Stiri
abonare newsletter