Sport

Juan Jose Maqueda a plecat din România! Blocaj la CFR Cluj, planurile s-au dat peste cap

Situația antrenorului de la CFR Cluj este mai "în ceață" ca oricând, în aceste zile. Juan Jose Maqueda, omul adus să îl înlocuiască pe Antonio Conceicao, a plecat din România și toată afacerea rămâne sub semnul întrebării.

sursa foto digisport.ro sursa foto digisport.ro

Principalul motiv ar fi că Antonio Conceicao nu vrea sa plece de la Cluj fără să i se plătească tot contractul. Iar pentru el şi pentru staff, CFR ar trebui să achite în jur de 150.000 de euro. Suma s-ar adăuga celor 350.000 de euro drept despăgubire pentru Iordănescu, scrie digisport.ro.

Juan Jose Marqueda a plecat marți din România pentru că lucrurile nu s-au concretizat, însă rămân în legătură. Ar reveni dacă se ajunge la un consens cu Conceicao.


Dar patronul de la Cluj, Nelu Varga, nu a insistat foarte mult ca antrenorul să aştepte în România, pentru că ştie ce s-a întâmplat la Vaslui, când a fost dat afară Lopez Caro, plus că în 10 meciuri CFR ar avea deja doi antrenori dați afară.

Un alt motiv pentru care nu s-a realizat mutarea încă de acum este că Maqueda cere și o sumă de bani la semnătură, lucru deloc pe placul conducerii clujene. În condițiile în care echipa a ratat grupele Europa League şi are şi jucători cu salarii şi de 20.000 de euro, n-ar mai vrea să cheltuie prea mulţi bani.


Asa că lucrurile rămân foarte încurcate la Cluj, acolo unde vestiarul pare gata să explodeze, iar rezultatele echipei sunt foarte proaste, chiar dacă startul sezonului a adus Supercupa României, câştigată cu Iordănescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter