Sport

Julio Baptista, cel mai mare salariu din România! CFR Cluj îl plătește regește

Transferul lui Julio Baptista a fost marea surpriză a perioadei de transferuri în Liga 1. Dar care este salariul extraordinar primit de brazilianul care a ajuns în România după ce nu jucase în ultimii doi ani?

Julio Baptista ar încasa lunar între 40.000 și 45.000 de euro la CFR Cluj, ceea ce l-ar transforma în cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1.

"Mi se pare normal, foarte normal. Nu știu cum se mișcă, habar n-am, l-am văzut foarte puțin. Se plătește numele. Noi vorbim din afară, cei de la Cluj sunt în măsură să spună ce e acolo", a comentat Victor Pițurcă, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.


"E o performanță pentru campionatul nostru", a fost prima reacție a lui Ilie Dumitrescu, aflat în platoul Digi Sport, invitat în emisiunea "Fotbal Club".

În vârstă de 36 de ani, atacantul care a mai jucat, printre altele, la Sevilla, Real Madrid, Arsenal și AS Roma a jucat doar 20 de minute la CFR Cluj până acum, în meciul cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a 6-a din Liga 1. Brazilianul a avut probleme de sănătate încă de la venirea la CFR Cluj. Acesta a fost supus unui tratament cu o substanţă aflată pe lista celor interzise. Până la urmă, totul s-a rezolvat, iar Julio Baptista a putut fi folosit de Antonio Conceicao în partida cu Gaz Metan.


După acea partidă, Julio Baptista a acordat primul interviu de la venirea în România: "E un lung drum de făcut la CFR, se reconstruiește, iar obiectivul e ambițios, se dorește calificarea în Liga Campionilor. Eu am jucat contra CFR-ului în Ligă, aveau o echipă incredibilă. Sunt alergic la unele lucruri, e adevărat. Am o alergie pentru care iau niște medicamente recomandate".

Ultimele Stiri
abonare newsletter