Sport

Universitatea Cluj învinge Luceafărul Oradea, scor 2-0

Echipa de fotbal Universitatea Cluj a învins, pe teren propriu, formația Luceafărul Oradea, scor 2-0, în meciul din etapa a cincea a Ligii a II-a.

În ziua în care căpitanul Universității, Gabriel Giurgiu, a împlinit 36 de ani, colegii au dorit să-i ofere acestuia un cadou frumos cu bihorenii.

Clujenii au fost iuți astăzi și au rezolvat jocul încă din prima repriză după ce în minutul 8 Giurgiu a pătruns în careu şi a centrat în faţa porţii, acolo unde Denis Hordouan, liber, împinge mingea în plasă, din 6 metri, pe lângă Moga.


Gazdele au scăpat apoi la o şansă mare a lui Oros după o lovitură liberă, bihorenii reuşind să echilibreze partida.

Cu trei minute înainte de pauză, Hordouan centrează din corner, Cristian Gavra scapă din marcajul lui Vasile Pop, se înalţă la 8 metri la prima bară, reia puternic cu capul, Moga ciupeşte mingea, dar nu poate evita golul.


Cu două goluri marcate, jucătorii Universității Cluj s-a retras odată cu debutul reprizei secunde, iar Luceafărul a avut o şansă mare de egalare în minutul 55. Centrarea lui Gunie a lovit bara, mingea a sărit înapoi în teren, iar Dur-Bozoancă a scos de pe linia porţii reluarea din apropiere a lui Lasconi.

Meciul a slăbit în intensitate mai apoi, Universitatea fiind mulţumită cu avantajul de pe tabelă, în timp ce orădenii au avut probleme în a se apropia de careul gazdelor, iar până la finalul meciului nu s-a mai întâmplat nimic remarcabil, meciul terminându-se cu scorul de 2-0.


Universitatea Cluj va juca următorul meci tot pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Aerostar Bacău, iar după patru zile aceştia având programată partida din turul patru al Cupei României.

Echipele de start:
Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă - Căpuşă, Andr. Cordoş, Abrudan, Sepsi - G. Florescu (D. Dumitrescu 87'), K. Twumasi, G. Giugiu (cpt.) - Greu (Goga 73'), Gavra, Hordouan (Cr. Ene 65')
Rezerve neutilizate: Albuţ - Oct. Ursu, Takacs, Taub. Antrenor: Adrian Falub


Luceafărul: Moga - Gunie, Tînc, Oroş (cpt.), Ban - D. Lukacs (Preoteasa 60'), Prejmerean - Vas. Pop (Mitrică 81'), Codoban (Lăsconi 46'), Al. Dulca - Luduşan
Rezerve neutilizate: Moroz - G. Paraschiv , Chiorean, Opriş. Antrenor: Cristian Lupuţ

Ultimele Stiri
abonare newsletter