Sport

CFR nu scapă de ghinionul înfrângerii. CFR - Viitorul 1-2

CFR Cluj a fost învinsă de FC Viitorul Constanţa cu scorul de 1-2 (0-0), duminică seara, acasă, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii I de fotbal.

Clujenii au deschis scorul prin George Ţucudean (54) dar echipa antrenată de Gheorghe Hagi a întors scorul în ultimele minute de joc, prin golul lui Mihai Voduţ (86), cu un şut de la peste 40 de metri, şi reuşita din penalty a lui Ianis Hagi, după un fault comis de Andrei Mureşan asupra lui Voduţ.

CFR a avut o bară în acest meci, prin Adrian Păun (17).


Fiecare formaţie a solicitat un penalty, gazdele pentru un presupus fault asupra lui Păun (14), iar oaspeţii la un duel între Damjan Djokovic şi Sebastian Mladen (45+2).

CFR este la al doilea eşec consecutiv pe teren propriu, după 2-3 cu luxemburghezii de la F91 Dudelange, joi, în play-off-ul Europa League.


Antrenorul echipei clujene Toni Conceicao consideră că diferenţa a fost făcută de erorile personale din finalul jocului, când echipa lui Gică Hagi a întors rezultatul în 5 minute.
„Aşa e fotbalul. Din păcate, am controlat meciul şi am fost la un pas să câştigăm, dar am sfârşit prin a pierde. Eliminarea de joi a lăsat urme asupra jucătorilor. Însă echipa trebuie să fie concentrată toate cele 90 de minute, pentru a reuşi să câştigăm un meci. Trebuie să reglăm asta”, a spus Toni Conceicao.

CFR 1907 Cluj - FC Viitorul Constanţa 1-2 (0-0), Stadion „Dr. Constantin Rădulescu” - Cluj-Napoca
Au marcat: George Ţucudean (54), respectiv Mihai Voduţ (86), Ianis Hagi (90+1 - penalty).


Echipele de start:
CFR Cluj: J. Fernandez - Peteleu, Vinicius, Mureşan, Camora - Djokovic Males -  Ioniţă, Mailat,  Păun - Ţucudean
Rezerve: Arlauskis, Manea, Lang, Bordeianu, Baptista, Costache, Tambe. Antrenor: Antonio Conceicao

Viitorul: Buzbuchi - Mladen, Ţîru, Luchin, De Nooijer - Achim, Băluţă, Vînă - I. Hagi, Drăguş, Măţan
Rezerve: Şerban - Voduţ, Ciobanu, Artean, Houri, Boboc, Pitu. Antrenor: Gheorghe Hagi

Ultimele Stiri
abonare newsletter