Sport

CFR Cluj aproape de a transfera un jucător din Italia

Clubul de fotbal din Gruia este aproape de a da o nouă lovitură pe piața transferurilor, după achiziția lui Jesus Fernandez și a lui Júlio Baptista.

Conform presei din Italia, formaţia din Gruia va aduce un jucător de la vicecampioana din Serie A. Potrivit calciomercato.it, CFR Cluj ar fi ajuns la un acord cu Napoli pentru transferul unui fotbalist extrem de talentat din lotul formaţiei lui Carlo Ancelotti. Aceasta scrie că gruparea din sudul Italiei îl va trimite, sub formă de împrumut, pe Zinedine Machach, mijlocaş francez în vârstă de 22 de ani.

Transferat de la Toulouse, la începutul acestui an, Machach nu a jucat vreun meci la Napoli, care, înainte de startul noului sezon, a decis să-l împrumute în Serie B, la Carpi.


Fotbalistul fusese împrumutat de gruparea napoletană la Carpi, dar problemele de comportament ale lui Machach i-au determinat pe oficialii formaţiei din Serie B să renunţe la talentatul fotbalist francez. Se pare că fotbalistul francez ar fi agresat un membru al staff-ului echipei, iar apoi ar fi avut o altă altercaţie cu un coechipier.

În acest context, pentru fotbalistul cu 31 de meciuri (pentru Toulouse şi Olympique Marseille) şi 2 goluri în Ligue 1 a apărut varianta CFR.


Calciomercato anunţă transferul şi confirmă că mutarea s-ar putea realiza în următoarele ore.

Zinedine Machach a trecut pe la Academia clubului Cannes. Ulterior Machach a ajuns la Toulouse unde a debutat în 2014. Timp de trei sezoane a evoluat Zinedine Machach pentru formaţia Les Violets, înainte de a fi împrumutat în sezonul 2016-2017 la Olympique Marseille. Pe Velodrome, Machach a bifat 10 partide apoi a fost transferat definitiv de Napoli.

Ultimele Stiri
abonare newsletter