Sport

CFR Cluj - Dudelange, doar 5 lei un bilet

Echipa de fotbal CFR Cluj a pierdut meciul tur din play-off-ul Europa League, în fața formației luxemburgheze Dudelange și așteaptă revanșa pe teren propriu.

După scorul de 2-0 pentru Dudelange din primul meci, jucătorii clujeni antrenați de Toni Conceicao sunt nevoiți să învingă categoric pe teren propriu.

Tocmai de aceea conducerea clubului din Gruia a pus la vânzare bilete la prețul modic de doar 5 lei, iar abonații au acces gratuit la această partidă pe baza cardului.


Este de așteptat ca la acest meci să-i vedem pe teren pe cele două noi achiziții ale clubului clujean, Jesus Fernandez și „Bestia” Julio Baptista.

Înainte de acest meci, Julio Baptista declara, după meciul cu Mediaș, că este nevoie de mentalitate pentru o calificare în grupele Europa League.
„Cred că CFR e o echipă mare, a jucat în Champions League. Oamenii de aici fac cinste acestui oraș, se implică și investesc enorm, atât material, cât și sufletește. Trebuie să muncim din greu pentru a face ca visul Ligii Campionilor să poată fi atins. E nevoie de mentalitate pentru a ne califica. Trebuie ca toți să dăm tot ce putem. Dacă vom face tot ce depinde de noi, voi fi foarte fericit”, a spus Julio Baptista.


Julio Baptista a evoluat împotriva CFR-ului în Liga Campionilor, într-unul dintre cele mai mari meciuri făcute de feroviari în Europa. Atacantul a fost integralist în Roma - CFR 1-2, duelul din 2008 în care Culio a reușit o dublă.

Din păcate pentru clujeni, după eliminarea din preliminariile Champions League, aceștia se află aproape și de părăsirea Europa League. CFR a pierdut meciul tur cu Dudelange (0-2), dar speră să întoarcă rezultatul rușinos în Gruia.


Meciul dintre CFR Cluj și Dudelange, returul din play-off-ul Europa League, se va disputa joi, de la ora 20:00.

abonare newsletter